To je to što me zanima!

Parać je u trenutku pogibije sa sobom imao repetirani pištolj

Denis Parać je vozio skuter muškarca V.I., bivšeg policajca i trenera borilačkih vještina koji je posljednjih godina prijavljivan za razna kaznena dijela. Muškarac nije prijavio krađu svog skutera
Vidi originalni članak

Vlasnik skutera na kojem je smrtno stradao ove subote bjegunac Denis Parać (41) u vlasništvu je Zadranina V.I., bivšeg policajca i trenera borilačkih vještina koji je posljednjih godina prijavljivan za razna kaznena dijela. NESREĆA U ZADRU Paraća je policija tražila pola godine: Poginuo je na motoru...

Za vrijeme kobne vožnje Parać je kod sebe imao i pištolj koji je bio repetiran, odnosno s metkom u cijevi. Kako neslužbeno doznajemo, muškarac nije prijavio krađu svog skutera. Provodi li zadarska policija izvide vezano za to kazneno djelo, danas smo upitali glasnogovornicu Ivanu Grbin.

- Nemamo komentara koji bi u ovom trenutku mogli zanimati javnost - kratko nam je kazala Grbin i dodala da ne može demantirati, ali ni potvrditi informaciju o izvidima.

NAŠLI TIJELO NAKON PROMETNE Pola godine je bježao policiji: U Zadru poginuo Denis Parać?

Kako doznaje zadarski.hr, policija je danas ipak obavila pretres kuće V.I. i privela ga na obavijesni razgovor. 

Podsjetimo, za Paraćem je zadarska policija bezuspješno tragala od rujna ove godine nakon što im je pobjegao za vrijeme pretresa njegovu kuće. Njegovo beživotno tijelo pronađeno je u zadarskoj ulici Hrvatskog sabora u subotu nešto prije šest sati.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 09.04.2019.

    Policija je za njim tragala od rujna ove godine?!?!!?!

  • bluesbob 09.04.2019.

    Svaka rit dojde na šekret...

  • Zdravko Podvorec 007 09.04.2019.

    Kriminalac koji je u bijegu, poginuo na motoru policajca?Di je bio? Kod frizerke na kavi? A bjezao policiji 6 mjeseci? Policija nema izjava koje bi zanimale gradjane? Ko tu koga? Ovako zavrse glupi ljudi i wanabe mafijasici koji su ocito ugrozili nekog veceg od sebe. Zadar se pretvorio u divlji zapad. Koja med sestra je preko tog policajca kralja metadonsku terapiju zatvorenika? Sestra kojeg dilera je pravosudni policajac? U cijem se frizeraju mjerila i distribuirala droga.. Sve sami akademski gradjani i fina i ugledna gospoda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare