To je to što me zanima!

''Paravinja dokaz da trebamo prošiti sporazume o izručenju''

Na zajedničkom obraćanju novinarima ministri Dražen Bošnjaković, Snežana Malović i Bariša Čolak su istaknuli da je u interesu svih da se sporazumi unaprijede
Vidi originalni članak

Ministri pravosuđa Hrvatske, Srbije i BiH u petak su u Sremskim Karlovcima zaključili kako je slučaj ''Paravinja'' da je potrebno doraditi postojeće sporazume o izručivanju državljana između triju zemalja, piše HRT. U zajedničkom obraćanju novinarima ministri Dražen Bošnjaković, Snežana Malović i Bariša Čolak su istaknuli kako je u interesu svih strana da se sporazumi unaprijede. 

- Između ostalog, evo i ovaj slučaj Paravinja, koji se dogodio u Hrvatskoj, sve tri zemlje u regiji na neki način imaju dodirne točke u tom predmetu. On nam je ukazao da moramo određene sporazume raširiti, da ih trebamo doraditi - rekao je ministar Bošnjaković.

Radne skupine Hrvatske, Srbije i BiH trebale bi se sastati već idućeg tjedna. 


Idi na 24sata

Komentari 4

  • crnaguja 09.07.2011.

    Paravinja je dokaz da si svi skupa možete istetovirat na čelo veliko L kao luzeri...

  • user_73657 09.07.2011.

    Zar je bilo teško predvidjeti ovakve i slične situacije. I mi laici , mogli smo zaključiti , da postojeći sporazumi nisu dobri ( no ni u ludilu nismo pomislili, da se to odnosi i na tipove poput ovog ubojice i silovatelja)...Ja iz svega mogu iščitati samo to, da je pri kreiranju tih sporazuma, važan utjecaj imao organizirani kriminal.

  • ljutatrava 08.07.2011.

    Koje velike riječi.Pa zar slučaj Glavaš i onaj doktor iz Rijeke(dvojna državljanstva)nisu bili dokaz da se "nešto" treba mijenjati?

Komentiraj...
Vidi sve komentare