To je to što me zanima!

Pariz: Dječaka (3) priveli zbog sumnje da je terorist

Policajci tvrde kako su samo obavljali redovnu kontrolu te su uhitili dječaka i njegovog oca jer su im bili sumnjivi. Povezali su ih sa teroristima
Vidi originalni članak

Dječaka (3) iz Francuske priveli su u policijsku postaju u predgrađu Pariza zbog sumnje da je terorist. U postaji je bio više od dva sata. Otkrili su samo njegovo ime, Daniel, te da je sin ilegalnog imigranta iz predgrađa Pariza, Juvisyja. Policajci tvrde kako su samo obavljali redovnu kontrolu te su uhitili dječaka i njegovog oca pošto su im bili sumnjivi. Povezali su ih sa islamskim teroristima te su ih stavili pod istragu. Glasnogovornik policije je rekao kako se dječak prestrašio te da je cijelo vrijeme plakao. Nakon ispitivanja su pustili i Daniela i njegovog oca.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • deba KING 29.04.2010.

    1. sheff- hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha,,,,računaj na moju investiciju 2. mislim da su talibani malog istrenirali da plače 3. očito je da djete od tri godine konstantnim plakanjem remeti policijsku istragu i time postaje neprijatelj države 4.nije bolest sve što boli 5. hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

  • You Are A Towel! 29.04.2010.

    eto novi biznis... otvorit cu firmu koja ce proizvodit samo mini lisice i mini pendreke... specijalno dizajnirani za djecu, s motivima traktor tome (ili kak se zove), teletabisima, ninđa kornjačama (za one neposlusnije), i nasmjesenim klaunom (za djecu u depresiji).. \"nitko ne tuce bolje od nas\"

  • dioptrija 29.04.2010.

    trebalo bi privest tog policajca pod osnovanom sumnjom da je retardiran i nesposoban za sluzbu. i onda se jos cude sto je dite od tri godine samo plakalo!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare