To je to što me zanima!

Park-šuma Pantovčak otvara se za građane do kraja godine

Park-šuma prostire se na više od 95 hektara, a predsjednica je na ideju došla nakon što predizborno obećanje preseljenja u Visoku nije bilo moguće zbog sigurnosnih razloga
Vidi originalni članak

Ministarstvo državne imovine i predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, te gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, dogovorili su projekt kojim bi se park-šuma Pantovčak odvojio od Ureda predsjednice Republike i otvorio za građane, piše Jutarnji.

Park-šuma prostire se na više od 95 hektara, a predsjednica je na ideju došla nakon što predizborno obećanje preseljenja u Visoku nije bilo moguće zbog sigurnosnih razloga. Otvorenje se očekuje do kraja godine.     

Idi na 24sata

Komentari 44

  • LANA555 25.04.2018.

    Koi cirkus katastrofa .

  • 25.04.2018.

    Park šuma je nacionaliziran i oduzet barunici Nikolić. U taj park su nekada učenici išli na izlet. Onda je podignuta ograda i sagrađeno je ono arhitektonsko" čudo" na vrhu brežuljka. Ispod zgrade je atomsko sklonište građeno za komunjare hrvatske na čelu s Vladimir Bakarićem nadimka Svileni. Nakon pada Juge uselio se Tužman. Ostalo znate.

  • lotus_1 25.04.2018.

    To u prvoj fazi.... u drugoj će tamo niknuti nekakva crkva i/ili nekakvo drugo kiparsko djelo .... u trećoj će se pojaviti neke nove vidjelice...u četvrtoj prerasta u svetište.:)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare