To je to što me zanima!

Parkirani Opel spasio ih od Renaulta koji je razbio zid

Mala Subotica: Trenutak prije udara auta u Opel i zid kraj kafića grupa pušača je pušila cigaretu, a vlasnik je u isto vrijeme izlazio iz svog skladišta..
Vidi originalni članak

Vozač M.S. (22) iz Držimurca izgubio je kontrolu nad Renaultom Meganeom i sletio s ceste u nedjelju oko 7.20 sati u Maloj Subotici kod Čakovca. Udario je u parkirani Opel i razbio zid garaže obiteljske kuće na Glavnoj cesti kod kafića Petica. Potom je završio na drugoj strani ceste u dvorišnoj ogradi. Teško je ozlijeđen njegov vršnjak, putnik u vozilu M.T. iz Strelca. Obojica su prevezeni u Županijsku bolnicu Čakovec. Okolnosti nesreće se ispituju.
- U trenutku udarca izlazio sam iz četiri metara udaljenog skladišta i sve je trajalo par sekundi. Začuo se samo jak udarac i prasak i digla se prašina. Auto je najprije udario u stražnji dio moga auta, pa u garažu u kojoj su poljoprivredni strojevi, a zatim se preko ceste zaustavio u dvorišnoj ogradi. Da su se zabili direktno, bojim se da bi posljedice bile tragične. Kako je u kafićima zabranjeno pušenje, minutu prije kraj automobila je bila i grupa pušača koja je izašla zapaliti cigaretu. Ne smijem ni pomisliti što bi se dogodilo da su ostali malo duže - rekao je vlasnik Petice Zlatan Jamrović (40). Dodao je da je u sličnoj nesreći prije desetak godina na istom mjestu poginuo vozač. Tada je vozač direktno udario u zid garaže.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Chilily 14.06.2009.

    eto vidite, pušenje ubija - doslovno.

  • nebojsacolic 14.06.2009.

    ...a jes ga skasio pajdo momacki....

  • lg-viewty 14.06.2009.

    a sad je sporno odkud mu taj auto??? jsste primitivni, velika stvar odkud i kako ga je zaradio.... tko zna možda i nije tatin sin kako vecina navodi....

Komentiraj...
Vidi sve komentare