To je to što me zanima!

Partnericu tjerao da se seksa za novac, prijetio joj i tukao je

Nakon što je 29-godišnjaka izvanbračna supruga napustila, prijetio da je neće pustiti na miru i da joj neće vratiti osobne stvari iz stana dok mu ne da 3.000 eura
Vidi originalni članak

Varaždinsko Općinsko državno odvjetništvo donijelo je rješenje o provođenju istrage protiv 29-godišnjaka zbog kaznenih djela prostitucije, iznude i prijetnje. Sumnjiči ga se da je od travnja 2015. godine do travnja ove godine u Zagrebu tukao svoju izvanbračnu suprugu te je prisiljavao da zarađuje tako da stupa u spolne odnose s muškarcima za iznose od 100 do 1.000 eura. Sav novac on je zadržao za sebe.

Također ga se sumnjiči da je u travnju ove godine u Varaždinskim Toplicama, nakon što ga je izvanbračna supruga napustila, prijetio da je neće pustiti na miru i da joj neće vratiti osobne stvari iz stana dok mu ne da 3.000 eura. Zaprijetio je i da će ubiti nju i cijelu njezinu obitelj te zapaliti njihovu kuću.

 

VIDI OVO: 5 najgorih stvari koje ti se mogu dogoditi za vrijeme seksa!

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Budni 03.05.2018.

    A kaj je čekala 3 godine? Ili je i njoj to pasalo?!

  • 03.05.2018.

    Nadam se da će završiti u zatvoru i da će tamo imati puni pansion..

  • Mthesecond 03.05.2018.

    Nije mi jasno kako nekog mozes natjerati na tako nesto..Ako osoba to ne zeli,ako se to protivi njenoj volji..Ima,bude ohoho takvih slucajeva gdje neke kao pristanu..Pa prijavis odmah policiji to i to,sve alarme upalis a ne ici za tim,udovoljavati takvima,sebe ponizavati..

Komentiraj...
Vidi sve komentare