To je to što me zanima!

Pas je ugrizao poštara za nogu: Cijepljen je, a vlasnik kažnjen

Policajci su vlasniku psa (49) napisali novčanu kaznu zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira zbog neopreznog držanja psa i o svemu će obavijestiti Veterinarski inspektorat
Vidi originalni članak

Pas u Slavonskom Brodu ugrizao je poštara za nogu na ulazu u dvorište obiteljske kuće u ponedjeljak nešto prije podneva. 

Poštaru je pružena liječnička pomoć, a dežurni veterinar utvrdio je kako je pas redovito cijepljen. Policajci su vlasniku psa (49) napisali novčanu kaznu zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira zbog neopreznog držanja psa i o svemu će obavijestiti Veterinarski inspektorat u Slavonskom Brodu. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 03.10.2019.

    Čitam gluposan komentare o poštarima i psima iliti "cuckima"kako ih nazvaše novokomponirani bandićevci iz opanska vu cipele.Psi iliti pasi sa ili bez pedigrea su stariji od poštara i pametniji jerbo znaju kad poštar (državni plaćenik)nosi bi rekli ni kriv ni dužan račune,ovrhe,pritužbe,žalbe,bankovne minuse,susjedove pritužbe i bog te pitaj ljudske psihološke frustracije.Pas je vjerodostojnije i osjetljivije i naivnije biće nego "čovijek-žena".

  • Huskyy 14.07.2019.

    Ako je bila tabla sa natpisom oštar pas ne bi trebao platiti kaznu.... Iz članka se ne može doznati.....

  • domoljub029 10.07.2019.

    Ja imam 2 rotvajlerke ( beba i maza ) u svojemu dvorištu i vidljive natpise,,,poštaru još nije palo na pamet da pokuša ući a vjerujem da bi bilo veselo....

Komentiraj...
Vidi sve komentare