To je to što me zanima!

Pas napao bračni par u Dubravi: 'Bio je odvezan, ženu ugrizao za tjeme. Dijete ne bi imalo šanse'

Pas u tipu doge canario u petak oko 10 sati izgrizao je dvoje ljudi na Branovečkoj cesti u Zagrebu: 'Ovo je borba za goli život'
Vidi originalni članak

Supruga i ja smo išli u šetnju i oko 150 metara od kuće u jednom trenutku sam uočio psa, pasmine dogo canario, koji se počeo približavati. Kazao sam susjedu da mu je pas odvezan, no nije me čuo, a pas je počeo ubrzavati do nas, prepričao je za Večernji list muškarac kojeg je danas oko 10.15  na Branovečkoj cesti u Dubravi napao pas. Policija javlja da su od napada psa ozlijeđeni muškarac i žena. 

VLASNIK IMAO 4.07 PROMILA Strava na Kustošiji: Stafordski terijer pobjegao je pijanom muškarcu i izgrizao dijete

Muškarca je pas ugriza za obje ruke, a suprugu, koja je od straha iza njega čučnula, je zagrizao za tjeme. On je zadobio više ozljeda po rukama, dok je supruga dobila teške ozljede na glavi.

- Supruga se sakrila iza mene, ja nisam htio bježati jer sam znao da bi to bilo kobno. Pas me napao i izgrizao mi je obje ruke, a kako je supruga čučnula iza mene, u jednom trenutku joj je zagrizao i tjeme. Jedva smo preživjeli, svi susjedi su izašli na ulicu - opisao je. 

CENTIMETRI OD SUDARA Dramatična snimka iz Zagreba: Uključivao se na glavnu, ali ovo nije očekivao. Tko bi bio kriv?

Policija je potvrdila da je utvrđen vlasnik psa te je pas oduzet vlasniku i predan u sklonište Dumovec. Na teren je izašla i veterinarska inspekcija.

- Jedva smo preživjeli, pas ima 62 kile, prejak je. I vlasnik je izašao na cestu kada je vidio što se događa i pokušao ga svladati, ali teško je to. Upozoravali su već susjedi da vlasnici takvih pasa ne mogu imati otvorene ograde, kao da šeće po cesti. Dijete s njim ne bi imalo nikakve šanse, to je bila borba za goli život - zaključuje. 

Idi na 24sata

Komentari 129

  • ptica neznalica 21.10.2023.

    Dakle doga, opasan i bezopasan pas. Vrag će ga znati kako da ga razlikujemo. Zato vlasnici takvih pasa, brnjicu na psa i psa na povodac, ili u dvorište, gdje je ograda visoka dovoljno da je ne može preskočiti.

  • cupra 21.10.2023.

    Možda su ga sa nečim izazvali,nije uvijek životinja kriva

  • mimi mimi 21.10.2023.

    Sta se desava sa Tim psima moj boze..isto to sam nedugo prosla jer sam spasila psa sa ulice I skupo me to kostalo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare