To je to što me zanima!

Pas otjerao mačka na drvo pa ga spašavali vatrogasci

Vatrogasci su došli brzo kao da je riječ o požaru. Jedan od njih popeo se auto-ljestvama na stablo i sigurno spustio podebljeg crno-bijelog mačka
Vidi originalni članak

Pas je mačka potjerao na stablo. Mačak se popeo na krošnju u Ulici Ljudevita Posavskog, kraj kućnog broja 20. Nismo ga primijetili isprva, ali je počeo mjaukati. Sjedio je na grani, na oko 12 metara visine, i nije se htio micati. Niti se želio penjati niti je htio sići. Očito se prepao, jer je dva sata bio na grani i mjaukao, rekao nam je čitatelj Mladen Matić koji je na Uskrs, oko 16 sati, u Osijeku snimio spašavanje mačka.
- Pozvao sam vatrogasce. Stigli su brzo kao da je riječ o požaru. Svaka im čast, nisam očekivao da će doći tako brzo. Jedan od njih uspeo se ljestvama i spustio mačka koji je bio "sretan kao pas"- dodao je uz smijeh Mleden. U Javnoj vatrogasnoj postrojbi Osijek kažu da im je spašavanje mačka bila jedina intervencija tog dana.
- Ako nema prioriteta, dakle požara ili prometnih nesreća, svakoj dojavi pristupamo kao o dojavi o visokoj važnosti. Trojica vatrogasaca s vozilom na kojima su bile ljestve intervenirali su na Uskrs i skinuli mačku sa stabla - rekli su nam u JVP Osijek. Drago im je, kažu, ako bilo kako mogu pomoći.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • bina10 06.04.2010.

    psu naolatiti za pretrpljeni strah mačića

  • user_39293 06.04.2010.

    A super!! Jadna mica maca... srce otišlo u petu :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare