To je to što me zanima!

Pas prepriječio put divljoj pumi i spasio dječaka (11)

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kanada: Zlatni retriver star 18 mjeseci prepriječio je put pumi koja je krenula na dječaka. Umalo ga je zaklala, a u zadnji čas ju je ustrijelio policajac...
Vidi originalni članak

Austin Forman (11) slagao je drva za ogrjev iza obiteljske kuće u Boston Baru, nedaleko od Vancouvera u kanadskoj pokrajini Britanskoj Kolumbiji. Odjednom se ispred njega stvorila puma.
- Strašno sam se uplašio. Nisam odmah shvatio da je puma. Prvo sam mislio da je pas - prisjeća se dječak tog nedjeljnog popodneva. Polako se odmaknuo i pobjegao u kuću, dok je njegov pas Angel prepriječio put pumi. Austin je utrčao u kuću i uplašeno rekao majci: "Puma će pojesti Angela".
- Osjećala sam se tako bespomoćno. Ništa nisam mogla učiniti - rekla je Austinova majka Sherri Forman, koja je odmah nazvala policiju i svog punca. Policajac Chad Gravelle bio je u blizini i prvi je došao do Formanovih. Iza kuće je našao pumu koja je već grizla varat nesretnom retriveru. Chad ju je ustrijelio s dva metka. Angela su odvezli kod lokalnog veterinara koji mu je pružio pomoć. Dobro se oporavlja.
- On je od sada naš anđeo čuvar - zaključili su Formanovi.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • limun 05.01.2010.

    slažem se da su pume krasne životinje,i šteta što je ova ubijena,ali št aje policajac trebao čekati da puma ubije tog malog,psa,a onda da napadne i njega?ne kužim baš...

  • limun 05.01.2010.

    pas je dobio zbilja pravo ime angel,jer on to i je anđeo čuvar tom dečku.sama imam zlatno retrivera,krasna je to vrsta,ma općenito psi svih vrsta su krasni.

  • law 04.01.2010.

    ima pes sreće, da je on bio kod nas ... roknuli bi i njega i pumu i koo zna što sve još

Komentiraj...
Vidi sve komentare