To je to što me zanima!

Pas se otrgnuo s lanca i zaklao susjedove ovce

Krvavi pir trajao je sat vremena. Damir Pastuović ostao je sa stajom krcatom ovčijih leševa. Kaže da mu šteta za sad iznosi oko 15 tisuća kuna
Vidi originalni članak

Mješanac Bethowen otrgnuo se s lanca i slijedio svoje životinjske instinkte. Oni su ga odveli u staju susjeda Damira Pastuovića (40) u Murvici Gornjoj kraj Zadra. Zaklao je 45, a naklao 36 ovaca.  Bio je vezan u dvorištu ali se u utorak oko jedan sat poslije ponoći otrgnuo s lanca i dao u štetu. Krvavi pir trajao je sat vremena. Damir Pastuović ostao je sa stajom krcatom ovčijih leševa. Kaže da mu šteta za sad iznosi oko 15 tisuća kuna jer preživjele, a izgrižene ovce i dalje umiru, a šteta se penje. Kako Bethowen nije bio bez nadzora, nego se sam oslobodio, njegov vlasnik G.P. (42) nije dobio kaznenu prijavu. Obećao je susjedu nadoknadit štetu.  O visini naknade susjedi će se dogovoriti naknadno.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ivanazd25 17.11.2007.

    ne bi ja bas rekla da nema ni traga tom krvoločstvu kako kažeš sunny666,jer iz pouzdanih izvora znam da je taj pas već prije napadao ne samo ovce već i ljude u selu,a vlasnici se nisu obazirali na nikakve primjedbe svojih suseljana,pa tako da su vlasnici to i zaslužili da se malo spuste na zemlju,jedino mi je žao gospođe Marije koja je doživjela pravu štetu..nadam se da će joj biti to isplaćeno a da će se vlasnici više riješiti tih svojih bijesnih pasa,a ne da ljudi imaju strahove prolazeći kraj njihove kuće..i to nek bude primjer i ostalim seljanima u Murvici koji tako dopuštaju da njihovi pasi slobodno šeću po selu..

  • Bijela13 14.11.2007.

    životinjski nagon bio je jači....možda je pas gladan..

  • sunny666 14.11.2007.

    zamisli.a klaonica je raj za ovce????

Komentiraj...
Vidi sve komentare