To je to što me zanima!

Pas strpljivo čeka ispred stana gazdu koji je ubijen u pucnjavi

SAD: Nadzorne kamere pokazuju kako su dvojica maskiranih pljačkaša upali u trgovinu. Upucali su Abuharbida koji je kasnije umro u bolnici. Pas ga čeka da dođe kući
Vidi originalni članak

Hatem Abuharbid (54) ubijen je tijekom pljačke 7. veljače u trgovini u Houstonu u kojoj je radio. Njegov vjerni pas i dalje čeka na stepenicama doma da se gazda vrati. 

'Pas je potpuno izgubljen'

- Pas je potpuno izgubljen. Slijedio je automobile i kada je vidio da niti jedan od njih nije onaj njegovog vlasnika, samo je stajao tamo i gledao potpuno bespomoćno - rekla je susjeda Cassandra Eubanks.

Nadzorne kamere pokazuju kako su dvojica maskiranih pljačkaša upali u trgovinu. Upucali su Abuharbida koji je kasnije umro u bolnici.

'Ne želi prići ni jednom drugom stanaru'

Njegov pas ne želi prići niti jednom drugom stanaru u zgradi iako mu ostavljaju vodu i hranu.

Maranda Perez mu se uspjela približiti i kaže da se pas tresao dok bi ga dodirnula. Perez kaže da će se brinuti za psa dok ga Abuharbidov brat ne udomi, piše Fox. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • yocko 25.02.2016.

    Pas je bolji prijatelj od čovjeka.

  • Mthesecond 24.02.2016.

    Točno mu vidiš tugu u pogledu...Vidi se koliko je patio,pati za svojim vlasnikom...Valjda se sad već pomirio s tim da ga više neće vidjeti...Dobro da ga je ta žena uzela k sebi i vratila ga u život...Tko zna što bi bilo s njim inače...

  • Filomena 24.02.2016.

    ovako nešto može napraviti jedino najbolji čovjekov prijatelj četveronožni ljubimac

Komentiraj...
Vidi sve komentare