To je to što me zanima!

Pronašli su vlasnika psa koji je dječaka ugrizao za genitalije

Dječak (11) je dobio nekoliko šavova i za svaki slučaj je zadržan na promatranju u bolnici. Vlasnik psa je bio na obavjesnom razgovoru i čeka ga prekršajna prijava
Vidi originalni članak

Policija je pronašla vlasnika njemačkog ptičara koji je u ponedjeljak u zaseoku Majići kod Vinjanja Donjih za penis ugrizao dječaka (11). Sa Stipom P. (40) iz Vinjana Donjih obavili su obavijesni razgovor te će ga prekršajno prijaviti. 

Dječak kojeg je pas ugrizao zbrinut je na Odjelu dječje kirurgije u KBC-u Split gdje mu je obavljen manji kirurški zahvat te je zadržan na promatranju.

- Ispao je vrlo minoran slučaj, pa ne vidim otkud toliki interes novinara. Ovo se svakome moglo dogoditi, kazao je M.M., dječakov otac. Ispričao je kako mu je sin nakon ugriza psa ušao okrvaljen i uplašen u kuću, no, svima je laknulo kad su nedugo zatim u imotskom Domu zdravlja dječaku konstatirali samo lakše ozljede.

- Potom smo otišli u splitsku bolnicu, a utvrđeno je da mu ništa vitalno nije povrijeđeno. Dobio je par šavova, neće imati nikakvih posljedica i nakon zahvata se dobro osjećao. Nismo mu ništa spominjali o napadu psa kako mu ne bi vraćali te slike. Evo, očekujemo kako će već sutra biti kući, poručio je otac.

Kako su neki mediji objavili da je dječaku otkinut komad spolovila, dječakovi roditelji najavili su sudske tužbe.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • damirAERO 08.02.2011.

    Kakav vlasnik takav pas i svako je opasan kad je u strahu, ne samo zivotinja.

  • RobertBilić 08.02.2011.

    hi, vidim da ima komentara svakakvih, psi su izuzetno opasni, to govorim jer sam imao dobermana sa pedigreom i znam što govorim, pogotovo kad dožive podmugle godine..... znaju podivljat... a pogotovo su agresivni ako osjete strah, a što se tiče one stare izreke da je pas čovjekov najbolji prijatelj, tvrdim da je to tako da bi se onda mogli i međusobno parit..... sjetite se samo vijesti od prije godinu dana gdje je haski zaklao bebu nakon što je prevrnuo kolica a beba počela plakat....

  • marat 08.02.2011.

    Pas je peder

Komentiraj...
Vidi sve komentare