To je to što me zanima!

Pas ugrizao poštara: 'Nije nam pokazivao znakove agresije'

Pas lutalica napao je 29-godišnjeg poštara koji je zatim pozvao policiju, no odbio je liječničku pomoć. Psa su zatim odveli u azil Dumovec gdje će ostati do daljnjeg
Vidi originalni članak

Pas lutalica, najvjerojatnije mješanac zlatnog retrivera i labradora je u zagrebačkom naselju Paruževina ugrizao poštara koji je zatim pozvao policiju, a policija je pozvala sklonište Dumovec kako bi odvezli psa u sklonište.

- Kada smo došli po njega, nije pokazivao znakove agresije već nam se činio kao da je preplašen - rekao nam je Damir Skok, direktor ZOO vrta Zagreb pod kojim je i Sklonište za nezbrinute životinje Dumovec. 

- S obzirom da nije čipiran, ne možemo pronaći vlasnika pa će ostat kod nas u karanteni deset dana, a zatim će Veterinarska inspekcija odlučiti što dalje - dodao je. 

Ukoliko se ne nađe vlasnik psa, prema pravilniku o opasnim psima Veterinarska inspekcija evaluirat će njegov karakter te na temelju toga odlučiti što će s njim, no Skok je siguran da pas ne bi trebao biti uspavan. U Dumovcu su ga pregledali i cijepili te se nalazi u karanteni. 

Iz policije su nam rekli kako je 29-godišnji poštar odbio liječničku pomoć jer je, kako neslužbeno doznajemo, bila riječ o ogrebotinama. 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • gordana.pacek@gmail.com 05.03.2020.

    Bio je preplasen od ljudi. I treba se bojat ljudi jer su odvratni. Pa lovci se svakodnevno izivljavaju ubijajući peseke. Nema nista strasnije od ljudi.

  • najiram 10 05.03.2020.

    psi mrze poštare jer imaju torbe od pesje kože...a to psi nanjuše...i napadaju ih jer su po psjoj logici ubojice pasa...pas se samo branil od onog koji im guli kožu za svoju poštarsku torbu...pseća koža je vodonepropusna...isto tak ne vole rome jer ih oni jedu kak i talijane i ostale koji ih jedu...

  • nori 🖖 05.03.2020.

    Newman !

Komentiraj...
Vidi sve komentare