To je to što me zanima!

Pas Yuki nakon odrona u Ischiji našao sklonište u prevrnutom autu: 'Vlasnici su mu poginuli'

Pas Yuki je uspio pobjeći iz kuće koja se urušila u strašnom odronu koji je pogodio talijanski otok Ishiji. Njegovi vlasnici, mladi par i novorođenče, poginuli su. On je sklonište našao u prevrnutom autu
Vidi originalni članak

Najmanje sedam ljudi poginulo je u odronima na talijanskom otoku Ischia nakon obilnih kiša. Među njima su i Giovanna Mazzella (30) i Maurizi Scotto Di Minico (32) te njihovo novorođenče Giovangiuseppe, javlja Corriere della Sera

No, s njima je u kući, koju je progutalo blato, bio i pas Yuki, koji je u nekom trenutku uspio pobjeći i tako izbjegao sigurnu smrt. Njegove vlasnike pronašli su zagrljene, s njihovim djetetom u rukama. 

STRAŠNI ODRON ODNIO ŽIVOT U Italiji nakon odrona tla na otoku Ischiji potvrđena smrt žene, a traga se za deset ljudi

Yuki je dva dana lutao naokolo, pokušavao pronaći svoju kuću i vlasnike, a u ponedjeljak ujutro zauvukao se u prevrnutu Toyotu na cesti. Počeo je lajati i režati, nakon čega su ga pronašli Nino i Rosy iz civilne zaštite. 

- Bilo je nemoguće prići mu blizu, činilo se kao da će nas ugristi - ispričali su za Corriere. Kada su ga napokon izvukli iz auta, morao je intervenirati i veterinar kako bi mu dao injekciju i smirio ga. 

Iako nije potvrđeno je li Yuki bio u automobilu svojih vlasnika, neki smatraju da je moguće, obzirom da auto nije bio daleko od kuće. 

Yukija je preuzela Giovannina prijateljica Antonella dok obitelj ne odluči što će biti s njime.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare