To je to što me zanima!

Passat u Gorici zapalili: Gorili kontejneri i auti na Trešnjevci

Očevid je pokazao da je VW Passat u Velikoj Gorici zapaljen. U vožnji je u utorak planuo BMW kod Rugvice. U utorak navečer planuo je kontejner na Trešnjevci, a požar se proširio i na dva automobila
Vidi originalni članak

Policija je dovršila očevid u slučaju VW Passata koji je planuo u utorak oko 3 sata ujutro u Ulici Slavka Kolara u Velikoj Gorici. Automobil daruvarskih registracija, u vlasništvu leasing kuće bio je parkiran na parkiralištu. Očevidom je utvrđeno da je automobil najvjerojatnije zapaljen.

U vožnji se zapalio BMW

BMW zagrebačkih registracija se zapalio u utorak u vožnji na autocesti A3 kod čvora Rugvica. Požar je buknuo ispod poklopca motora.  Automobil je vozio muškarac (56). BMW je u potpunosti izgorio. Požar su ugasili vatrogasci, a ozlijeđenih osoba nije bilo. Materijalna šteta iznosi oko 180.000 kuna.

Planuo kontejner, požar se proširio na automobile

Na Trešnjevci u Beethovenovoj ulici je u utorak oko 21,30 sati iz zasad neutvrđenog razloga planuo kontejner za staklo. Požar se proširio na kontejner za papir te dva automobila koji su djelomično oštećeni. Oštećeni su Hyundai Getz zagrebačkih registracijskih oznaka u vlasništvu 75-godišnjakinje i Chevrolet Lacetti zagrebačkih registracijskih oznaka u vlasništvu 43-godišnjaka. Požar su ugasili vatrogasci, a ozlijeđenih osoba nije bilo. Očevid će se obaviti u srijedu. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • sumarinac 24.05.2017.

    Huliganizam..

  • ivanunited 24.05.2017.

    Ako nastavimo ovim tempom za koji tjedan stici cemo splicane po broju zapaljenih automobila...

  • zmaajo 24.05.2017.

    1, slovima: jedan komentar!? Da u splitu gori, bilo bi pljucanja licemjernih purgera....

Komentiraj...
Vidi sve komentare