To je to što me zanima!

Pati od vampirizma: Mladić pije svoju i tuđu krv, postao ovisan

Turski mediji javljaju kako je mladić (23) nagovorio oca da mu nabavlja krv iz banki, a napadao je i ljude. Navodno je toliko ovisan da mu krv treba jednako kao i zrak
Vidi originalni članak

Mladić (23) iz Turske žiletima reže svoje ruke, prsa i trbuh kako bi izlio svoju krv u šalicu i popio je. Tamošnji liječnici su objasnili kako mladić pati od "vampirizma" te da je postao ovisan o ljudskoj krvi. 

Prvi koji pati od vampirizma: Zbog konzumiranja krvi imao je napadaje, a pati od podvojene ličnosti i gubitka pamćenja

Daily Mail prenosi da je mladić postao toliko ovisan da mu krv treba jednako kao i zrak, a počeo je nalaziti i druge izvore krvi. 

Navodno je nagovorio i svog oca da mu nabavlja krv iz krvnih banki. Otkriveno je i kako ga je policija nekoliko puta uhitila zbog napada na ljude. Nekoliko ljudi je ugrizao i izbo nožem kako bi došao do krvi. Njegovo ime zbog istrage nisu otkrili.

Liječnici su objasnili kako mladić ima ozbiljni poremećaj te da je zbog konzumiranja krvi imao napadaje, a pati od podvojene ličnosti i gubitka pamćenja. Policija kaže kako se upravo zbog toga mladić ne sjeća koga je napao i kada. Mladić je inače prvi čovjek koji pati od vampirizma. 

Počeo je piti krv nakon velikih trauma

Stručnjaci su objasnili i kako je mladić počeo piti krv nakon nekoliko trauma koje je proživio. Svjedočio je ubojstvu prijatelja, preminula je njegova četverogodišnja kći te su mu ubili ujaka. Turske vlasti ističu kako nastavljaju istragu o mladiću, a prevezli su ga na promatranje u bolnicu.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • EdoHodzic 07.03.2013.

    @kicker000000 Sta je zalosno ??? Ko ga je tjerao da pocne ??? Eto mu sad Twilight saga uzivo i Edward, i jos nesto : Ovo nije nikakva nasledna bolest tako da mi ga nije i najmanje zao, mene sto se tice nek crkne momentalno ! Izopaceni poremeceni um ! Gdje su ovakvi slucajevi bili prije 30 godina ??? Nije ih bilo, kakav vapirizam i p**ke materine !

  • plavo_oki 13.02.2013.

    treba njega malo ispuskljat,poremeceni um

  • BILI KMEČAVAC 12.02.2013.

    Jedino riješenje je glogov kolac

Komentiraj...
Vidi sve komentare