Obavijesti

News

Komentari 61

Pati od vampirizma: Mladić pije svoju i tuđu krv, postao ovisan

Turski mediji javljaju kako je mladić (23) nagovorio oca da mu nabavlja krv iz banki, a napadao je i ljude. Navodno je toliko ovisan da mu krv treba jednako kao i zrak

VIDEO

Mladić (23) iz Turske žiletima reže svoje ruke, prsa i trbuh kako bi izlio svoju krv u šalicu i popio je. Tamošnji liječnici su objasnili kako mladić pati od "vampirizma" te da je postao ovisan o ljudskoj krvi. 

Prvi koji pati od vampirizma: Zbog konzumiranja krvi imao je napadaje, a pati od podvojene ličnosti i gubitka pamćenja

Daily Mail prenosi da je mladić postao toliko ovisan da mu krv treba jednako kao i zrak, a počeo je nalaziti i druge izvore krvi. 

Navodno je nagovorio i svog oca da mu nabavlja krv iz krvnih banki. Otkriveno je i kako ga je policija nekoliko puta uhitila zbog napada na ljude. Nekoliko ljudi je ugrizao i izbo nožem kako bi došao do krvi. Njegovo ime zbog istrage nisu otkrili.

Liječnici su objasnili kako mladić ima ozbiljni poremećaj te da je zbog konzumiranja krvi imao napadaje, a pati od podvojene ličnosti i gubitka pamćenja. Policija kaže kako se upravo zbog toga mladić ne sjeća koga je napao i kada. Mladić je inače prvi čovjek koji pati od vampirizma. 

Počeo je piti krv nakon velikih trauma

Stručnjaci su objasnili i kako je mladić počeo piti krv nakon nekoliko trauma koje je proživio. Svjedočio je ubojstvu prijatelja, preminula je njegova četverogodišnja kći te su mu ubili ujaka. Turske vlasti ističu kako nastavljaju istragu o mladiću, a prevezli su ga na promatranje u bolnicu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...
Snimili Rafale iznad Vukovara: 'Vidjeti ih iznad Vodotornja i bolnice je posebno i prekrasno'
AVIONI OBIŠLI HRVATSKU

Snimili Rafale iznad Vukovara: 'Vidjeti ih iznad Vodotornja i bolnice je posebno i prekrasno'

VUKOVAR - Bilo ih je prekrasno vidjeti u Vukovaru. Letjeli su prvo iznad vojarne, zatim iznad Vodotornja i bolnice. Baš prekrasan prizor. Nisu ni upola glasni kao primjerice Mig-ovi koji su u iznad Vukovara letjeli na Dan branitelja. Ovdje su prošli samo jednom i nastavili su dalje prema ostalim dijelovima Slavonije - javlja nam čitatelj Domagoj Astaloš iz Vukovara. Povodom svečanog obilježavanja 29. obljetnice vojno-redarstvene operacije Bljesak borbeni avioni Rafale preletjeti su područje Hrvatske, a snimke prelijetanja su nam poslali i čitatelji iz Bjelovara i Belog Manastira.