To je to što me zanima!

Patrik Šarić (3) molio za zdravlje prijatelja Davida

Malom Davidu Krušvaru u Padovi su presadili jetru. Dječak Patrik Šarić (3), koji je i sam uspio pobijediti tumor, u mislima je bio uz svog prijatelja
Vidi originalni članak

Obitelj 8-mjesečnog Davida Krušvara iz Buzeta dočekala je božićno čudo. David, koji je obolio od žutice i ciroze jetre, u Padovi je u ponedjeljak dobio novu jetru.
- Operiracija je trajala pet sati i, ako sve bude u redu, za mjesec i pol dana će doći kući. Moja sestra i njezin suprug su s Davidom. Čekamo da prođe prvih 48 sati, koji su kritični - rekla je Dubravka Črnac-Dujanić, Davidova teta. Ona je početkom studenoga pokrenula veliku akciju za Davida jer njegovi roditelji nisu imali dovoljno novca za operaciju u Padovi. Ljudi iz cijele Hrvatske prikupili su više od milijun i sto tisuća kuna za operaciju i liječenje.
- Od naprezanja je dobio bruh, no to ćemo lako riješiti. Hvala svima koji su pomogli - poručila je teta.Patrik Šarić (3) iz Vodnjana, koji je u Padovi 2006. pobijedio tumor jetara, sretan je što je njegov prijatelj dobio bitku za život.
- Davidova teta javila je nakon što je David ušao u operacijsku salu. Patrik i cijela obitelj tih dugih pet sati, koliko je trajala operacija, držali smo se za ruke i molili za Davida - rekla je Patrikova majka Vanja.

POSLAO DAVIDU JOŠ TRI GORMITA
Patrik je poslao tri Gormita, igračke koje za njega znače hrabrost i pobjedu, da čuvaju Davida. Čekamo da se vrati kući da se konačno vidimo, rekla je Patrikova majka Vanja. Prvog Gormita poslao mu je prije tri tjedna.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • maraaa 30.08.2009.

    kako je sjadak

  • banako 23.12.2008.

    slatke male bebe...lijepo je čut kad se tako lijepe stvari rade za malu dječicu...to je vijest,a ne pokos,pokos,pokos i samo pokos...

  • sprinterica 23.12.2008.

    ma slatkica mala, drži se mali čovječe anđeli će te čuvati

Komentiraj...
Vidi sve komentare