To je to što me zanima!

Pauk od sada premješta vozila i na drugi deponij u Sesvetama

Vozila 'dignuta' zapadno od linije razgraničenja bit će premještena na deponij Zagrebački velesajam Istok II, a istočno na lokaciju Ninska bb u Sesvetama
Vidi originalni članak

Deponij podružnice Zagrebparking na lokaciji Ninska bb u Sesvetama, koji je bio zatvoren od kraja srpnja zbog radova u Ninskoj, opet je u funkciji, piše Večernji list. Sada se vraća i linija razgraničenja koja određuje na koji deponij će nepropisno parkirano vozilo biti premješteno nakon izdavanja naloga prometne policije ili komunalnog redara, rekli su u Zagrebparkingu. 

Proteže se duž Bukovačke ulice, Svetica, Donjih Svetica, Heinzelove ulice, Radničke ceste, sve do Domovinskog mosta. Sve istočno od linije spada pod deponij u Sesvetama, a vozila 'dignuta' sa zapadne strane idu na deponij Zagrebački velesajam Istok II. Iznimka su vozila stranih registarskih oznaka i vozila bez tablica. Ona će sva, zbog MUP-ove kontrole vozača i vozila, biti premještena na deponij Zagrebački velesajam Istok II.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 17.09.2013.

    Djelatnici Zg-parkinga žive uglavnom u Sesvetama, kao i većina ljudi doseljenih iz BiH. Ništa čudno da je deponij u Sesvetama.

  • gabaszg 16.09.2013.

    U Sesvete!!????Pa kaj nema nis u Kutini,Slavonskom Brodu ili kaj ti ja znam!!!Hebi ga covjek pogrijesi i nije dosta kaj nam odrezete bezobrazno visoku kaznu nego jos i odfurate auto na drugi kraj grada!!!Kada si bez auta Sesvete i nisu bas tak blizu!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare