To je to što me zanima!

'Pazite da vam pas ne pojede nepoznatu plavu tvar s poda'

Porečka je policija jučer zaprimila prijavu o trovanju psa. Žena (31) je na javnoj površini šetala svog ljubimca koji je pojeo nepoznatu plavu tvar. Veterinar je utvrdio da je riječ o otrovu
Vidi originalni članak

Porečanka je na javnoj površini u Ulici Agava u Červar Portu šetala svog ljubimca koji je pojeo nepoznatu plavu tvar. Budući da je posumnjala da je riječ o otrovu, hitno ga odvela veterinaru koji mu je pružio zdravstvenu pomoć, te je utvrdio da se zaista radi o trovanju.

Policija utvrđuju sve okolnosti ovog događaja i traga za nepoznatim trovačem, a izvidi se provode i temeljem saznanja s internetskih portala o trovanju pasa i mačaka u okolici Poreča.

Policija stoga upozorava građane da budu oprezni prilikom šetnje pasa te da ne puštaju svoje ljubimce s povodca. Ujedno pozivaju građane ukoliko uoče sumnjive tvari da ih ne diraju, već da o tome odmah obavijeste policiju na broj 192.

Također, ukoliko pas pojede sumnjivu tvar te pokazuje simptome trovanja, pozivaju vlasnike da obavijeste policiju kako bi se sumnjiva tvar izuzela te da svoje kućne ljubimce odmah odvedu veterinaru.
 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Mühan 30.01.2019.

    a nebi bilo na odmet i upozoriti vlasnike pasa da pokupe drekove koji njihovi ljubimci ostavljaju na pločniku

  • mikronmali 29.01.2019.

    Očito da su nekome dop.zdili psi i njihovi bezobrazni vlasnici kojima nitko ne može niti smje stati na kraj .Ne podržavam to ali neka vlasnici pasa dobro razmisle o svojim postupccima.

  • Jackal1 29.01.2019.

    Te šta truju pse kad ga se ulovi umlatit ga dobro i na psihijatriju stavit na duži rok

Komentiraj...
Vidi sve komentare