To je to što me zanima!

Pečenog žohara studentu u menzi servirali uz pizzu

Studentska prehrana u Varaždinu je loša. Hrana je preskupa, izbor je premali, a u restoranima se ne pazi na higijenske uvjete, kaže čitatelj
Vidi originalni članak

U restoran Park sam otišao na ručak, jer je to zapravo restoran-menza gdje studenti mogu jesti na x-ice. Naručio sam pizzu i neugodno se iznenadio, rekao je naš čitatelj M. Č. iz Petrinje koji je fotografiju snimio u nedjelju u Varaždinu.
- U plehu u kojem se pizza pekla našao se i jedan žohar koji se prilijepio na tijesto s donje strane. Sreća je da sam ga primijetio prije nego što sam pojeo pizzu do kraja - kaže M. Č. Također dodaje da već dulje vrijeme postoje problemi s prehranom studenata u Varaždinu jer se ne pazi na higijenu.
- Prema studentima se odnose kao prema najnižoj rasi. Restorane moramo dijeliti i s ostalim "redovnim" gostima, pri čemu mi studenti tada imamo niži prioritet. Moja poruka na sve ovo je da nama studentima u Varaždinu treba naša vlastita menza koja bi bila samo za nas studente - kaže M. Č.
U restoranu Park kažu da o "slučaju žohar" ne znaju ništa. Napominju da se u restoranu redovito provodi dezinsekcija te pozivaju studenta da im se, ako je imao problema, obavezno javi.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • monique93 12.10.2012.

    znam kako je..cijene su velike,a porcije minimalne...kupite jednu vrstu hrane,a na računu vam piše neka sasvim druga hrana i to skuplja nego što je ova koju ste vi naručili,pljačkaju studente i državu! ne tako davno bila sam tamo,kupila sam: čokoladno mlijeko 1L (1 kom),3 tortice,komadić pohanog i običnu bijelu rižu,a oni su meni na račun napisali da sam kupila 5 kom nekog drugog mlijeka,3 kolača,pivski gulaš i rižoto od šampinjona,a ja naravno nisam ništa od toga svega na svojoj tacni niti vidjela!

  • bronx77 17.01.2008.

    pa je, cijenjen je. cuj pa svaki je tezak na svoj nacin. brat mi je u programiranju i informatici genije pa sam i prije faksa bila u tome pa mi bilo ok. bilo je gadnih ispita ali nikaj nerijesivo. pa i ti ces to brzo.

  • anti-gardy 17.01.2008.

    Pa FOI je čak ponekad i više cijenjen od FER-a u tim tvojim krugovima ljudi.. Ja sam o njemu čula samo najbolje.. A moj fax ti je dosta težak, iako bi svaka normalna osoba pomislila: Ahhhh, modni dizajn..kaj tu imaš učiti, to je samo crtanje.... Da, između ostaloga i crtanje vratila i osovina... Ali, eto, ako sam izdržala dosad, još malo ću.. još 6 ispita... planiram to do ljeta dati..

Komentiraj...
Vidi sve komentare