To je to što me zanima!

Pedofil koji je u Sloveniji dobio 11 god. skriva se u Hrvatskoj

U Hrvatsku je stigao slovenski zahtjev da Tomo D. svoju kaznu izdrži u Hrvatskoj, a zahtjev je proslijeđen na Županijski sud. U Sloveniji je osuđen na 11 godina zatvora
Vidi originalni članak

Pedofil koji je 2003. godine u Ljubljani osuđen na višegodišnju zatvorsku kaznu zbog silovanja i seksualnog zlostavljanja svoje pokćerke, Tomo D. (58), već neko vrijeme se skriva u mjestu kraj Ludbrega. Osuđeni pedofil je u proteklih šest godina u Hrvatskoj izbjegavao izdržavanje zatvorske kazne, javlja eVaraždin

Muškarac je inače državljanin Hrvatske, a Hrvatska ga je odbila izručiti Sloveniji.

U Hrvatsku je ove godine stigao slovenski zahtjev da Tomo D. svoju kaznu izdrži u Hrvatskoj, a zahtjev je proslijeđen na Županijski sud u Varaždinu, koji bi uskoro trebao donijeti odluku. Glasnogovornik varaždinskog Županijskog suda Igor Pavlic rekao je kako je zahtjev njima proslijeđen 30. travnja ove godine.

- Određeno je da se spis prevede sa slovenskog na hrvatski jezik, a prijevod smo primili 7. studenog- rekao je. 

Tomu. D. su osudili na 11 godina zatvora 2003. godine zbog silovanja pokćerke, a presuda je 2006. godine postala pravomoćna. On je prije toga napustio Sloveniju i sa suprugom je došao živjeti u Hrvatsku. Slovenski mediji pisali su kako je muškarac svoju pokćerku zlostavljao 12 godina, tj. od njene 12. do 24. godine života.

Idi na 24sata

Komentari 107

  • Minja_1 13.12.2012.

    Koliko nam se puta mora ponoviti slučaj Antonije Bilić da bismo nešto naučili?

  • 13.12.2012.

    IDENTIFICIRATI, LOCIRATI, UHITITI, TRANSFERIRATI. Neka tamo služi, još da ga mi porezni obveznici tu hranimo. Ma da ne bi.

  • DannyZg 11.12.2012.

    Treba upozoriti gradane Struge i reci tko im je susjed da bi mogli zastititi svoju djecu !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare