To je to što me zanima!

Pedofili raspustili stranku zbog izbornog neuspjeha

Zalagali su se da se granica za seksualne odnose spusti na 12 godina. Nisu uspjeli skupiti 600 potpisa kako bi sudjelovali na izborima
Vidi originalni članak

Stranka koju su u Nizozemskoj osnovali pedofili izglasala je u ponedjeljak svoje raspuštanje. Na to su se odlučili jer nisu uspjeli sudjelovati na nadolazećim nacionalim izborima. Zalagali su se da se granica za seksualne odnose spusti na 12 godina. Nisu uspjeli skupiti 600 potpisa kako bi sudjelovali na izborima. Stranka niti 2006. godine nije uspjela prijeći izborni prag. Osnivači stranke smatraju kako je rasprava oko stranke spriječila rasprave o ciljevima koje žele postići.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • samson73 15.03.2010.

    eto, čini se kako su bili na izvolte da ih se polovi i zna se šta več uradi sa pedofilima, a ono čini se kao da su bili blizu ostvarenja svoje izopačene nakane....samo po reakcijama svijeta izgleda kao da se radi o raspustu neke grupe čiji je hobi skupljanje značaka i beđeva.-ovo je toliko šokantno i jako ,jako je teško nešto suvislije komentirati!

  • axlica 15.03.2010.

    šta kaže stranka nekrofila na to?

  • aura 15.03.2010.

    Vjerojatno su propali jer su imali pun k....c svećenika i \"uglednih\" ljudi, \"dobrih\" susjeda kojima je stupila na snagu pravomoćna presuda za \"prisilni\" odmor. Na konstituirajućoj sjednici trebalo je poslati i nekoliko doga , nek se beštje fino pogoste.

Komentiraj...
Vidi sve komentare