To je to što me zanima!

'Pedofilka iz vrtića' mogla bi uskoro ponovo biti na slobodi

Vanessa George koja je u zatvoru od 2009. mogla bi biti slobodna za nekoliko dana. Zlostavljala je djecu u vrtiću u kojem je radila. To je i snimala, te snimke distribuirala..
Vidi originalni članak

'Teta iz pakla' Vanessa George u zatvoru je skoro 10 godina, a sad postoji mogućnost da je oslobode. Dobila je kaznu na neodređeno vrijeme, s tim da minimum kazne bude sedam godina, ali mogla bi biti oslobođena krajem ovog mjeseca nakon obraćanja Odboru za uvjetnu slobodu.

Dobila je pravo još krajem 2016. godine aplicirati za puštanje, ali molba joj je tada odbijena.

Monstruoznu pedofilku Britanku Vanessu George iz Plymoutha osudili su u prosincu 2009. godine zbog pedofilije na zatvorsku kaznu. Vanessa je radila kako teta u vrtiću gdje je zlostavljala djecu. To je i snimala te fotografije razmjenjivala.  

Vanessa George je snimila stotine fotografija i video zapisa te ih putem mobitela i e-maila slala Colinu Blanchardu i samohranoj majci, bivšoj prostitutki Angeli Allen.

Oboje je upoznala preko Facebooka, a Blancharda je prvi puta i vidjela tek u sudnici. Navodno ga je htjela zadiviti i osvojiti šaljući mu pedofilske sadržaje.

Inače, bila je u braku i imala dvoje djece, a na na sudu je priznala krivnju za sedam seksualnih napada na djecu te još šest točaka optužnice vezane uz fotografiranje zlostavljanja djece i distribuciju šokantnih fotografija.  Djecu, koja nisu bila starija od četiri godine, snimala je mobitelom od rujna 2008. do lipnja 2009. godine

Njezina je obitelj o dvostrukom životu doznala nakon njezinog uhićenja.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • čoviksjuga 14.05.2019.

    Ta u Britaniji više neće raditi nigdje u blizini djece !

  • sol 14.05.2019.

    U je, teta mrak, ni za strasilo nije!

  • pikzibner 14.05.2019.

    Mogla bi biti puštena, a opet mogla bi i ostati u zatvoru do kraja života.

Komentiraj...
Vidi sve komentare