To je to što me zanima!

Peh na peh: Zbog požara dva puta morali odgoditi vjenčanje

Uz požar, mladencu je umrla i majka, a datum koji su odabrali za vjenčanje postao je nacionalnim praznikom zbog kraljevskog vjenčanja, pa su se cijene udvostručile
Vidi originalni članak

Andrew Winter i Jodi Dryden iz Sunderlanda trebali su se vjenčati prošle godine u travnju. No samo nekoliko tjedana prije same ceremonije izgorjela im je kuća. Ostali su bez svega pa su vjenčanje odgodili za 29. travanj ove godine. No paru nikako ne ide od ruke. Nakon što su u požaru ostali bez kuće, izgorjela je i hala u kojoj se trebaju vjenčati. 

Datum koji su odredili još prije pet godina kada su se i zaručili postao je nacionalni praznik jer je tada najavljeno kraljevsko vjenčanje. Zbog toga im je cijena posluge, smještaja i svega ostalog narasla za duplo. No nesretni niz tu ne prestaje. Andrew je ozlijedio leđa pa trenutno ne radi, a novac im je prijeko potreban. Uz to i majka mu je umrla prošle godine.

- Kada misliš da je sve napokon u redu, nešto drugo pođe po zlu. Odgodili smo vjenčanje zbog požara, ali smo zadržali isti datum. Nisam mogao vjerovati da su William i Kate izabrali isti dan kako bi se vjenčali - izjavio je Andrew za Daily Mail.

Par sada čeka povrat novca, koji su dali kao polog za halu. Njime će rezervirati drugu dvoranu, najbliža im je ona 56 kilometara od njihova grada. Unatoč nizu nesretnih okolnosti par je i dalje odlučan u tome da se vjenča krajem travnja.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • scroll_1 26.01.2011.

    kad ne ide-ne ide. ljudi ne forsirati!!!!!!!! sva energija svemira je okrenuta protiv vas. ak nema energije nema ni nas!!!!!

  • Državotvor 26.01.2011.

    To ih Bog pokušava upozoriti na nešto, na njihovom mjestu bi odustao od vjenčanja, očito im nije suđeno da se vjenčaju.

  • duba1 26.01.2011.

    Nemojte gubit nadu,nemojte gubit vjeru u ljubav,nemojte slušat prazna vjerovanja i nemojte se doć vjenčat u Hrvatsku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare