Obavijesti

News

Komentari 13

Peh na peh: Zbog požara dva puta morali odgoditi vjenčanje

Peh na peh: Zbog požara dva puta morali odgoditi vjenčanje
1

Uz požar, mladencu je umrla i majka, a datum koji su odabrali za vjenčanje postao je nacionalnim praznikom zbog kraljevskog vjenčanja, pa su se cijene udvostručile

VIDEO

Andrew Winter i Jodi Dryden iz Sunderlanda trebali su se vjenčati prošle godine u travnju. No samo nekoliko tjedana prije same ceremonije izgorjela im je kuća. Ostali su bez svega pa su vjenčanje odgodili za 29. travanj ove godine. No paru nikako ne ide od ruke. Nakon što su u požaru ostali bez kuće, izgorjela je i hala u kojoj se trebaju vjenčati. 

Datum koji su odredili još prije pet godina kada su se i zaručili postao je nacionalni praznik jer je tada najavljeno kraljevsko vjenčanje. Zbog toga im je cijena posluge, smještaja i svega ostalog narasla za duplo. No nesretni niz tu ne prestaje. Andrew je ozlijedio leđa pa trenutno ne radi, a novac im je prijeko potreban. Uz to i majka mu je umrla prošle godine.

- Kada misliš da je sve napokon u redu, nešto drugo pođe po zlu. Odgodili smo vjenčanje zbog požara, ali smo zadržali isti datum. Nisam mogao vjerovati da su William i Kate izabrali isti dan kako bi se vjenčali - izjavio je Andrew za Daily Mail.

Par sada čeka povrat novca, koji su dali kao polog za halu. Njime će rezervirati drugu dvoranu, najbliža im je ona 56 kilometara od njihova grada. Unatoč nizu nesretnih okolnosti par je i dalje odlučan u tome da se vjenča krajem travnja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...
Snimili Rafale iznad Vukovara: 'Vidjeti ih iznad Vodotornja i bolnice je posebno i prekrasno'
AVIONI OBIŠLI HRVATSKU

Snimili Rafale iznad Vukovara: 'Vidjeti ih iznad Vodotornja i bolnice je posebno i prekrasno'

VUKOVAR - Bilo ih je prekrasno vidjeti u Vukovaru. Letjeli su prvo iznad vojarne, zatim iznad Vodotornja i bolnice. Baš prekrasan prizor. Nisu ni upola glasni kao primjerice Mig-ovi koji su u iznad Vukovara letjeli na Dan branitelja. Ovdje su prošli samo jednom i nastavili su dalje prema ostalim dijelovima Slavonije - javlja nam čitatelj Domagoj Astaloš iz Vukovara. Povodom svečanog obilježavanja 29. obljetnice vojno-redarstvene operacije Bljesak borbeni avioni Rafale preletjeti su područje Hrvatske, a snimke prelijetanja su nam poslali i čitatelji iz Bjelovara i Belog Manastira.