To je to što me zanima!

Penava: Spreman sam Kolindi dati svu svoju osobnu podršku

Na pitanje novinara, podržava li kandidaturu Kolinde Grabar-Kitarović kazao je kako je spreman njezinoj kandidaturi dati svu moguću osobnu podršku i podršku kao gradonačelnik Vukovara
Vidi originalni članak

Vukovarski gradonačelnik Ivan Penava potvrdio je u subotu kako se u petak navečer u Vinkovcima susreo s predsjednikom Vlade i HDZ-a Andrejom Plenkovićem i razgovarao s njim, ali ne i o odluci Ustavnog suda o potrebi proširivanja prava Srba u Vukovaru.

- Bio sam u Vinkovcima, ali nismo pričali o tome i ne bih sada kvario time ovaj momenat, rekao je kratko Penava novinarima kazavši kako je to bio običan susret njega i premijera 'bez obaveznih tema'.

PLENKOVIĆ: 'Prosvjeda u Vukovaru koliko sam je shvatio Penavu, nema'

Na pitanje novinara, podržava li kandidaturu Kolinde Grabar-Kitarović kazao je kako je spreman njezinoj kandidaturi dati svu moguću osobnu podršku i podršku kao gradonačelnik Vukovara.

Pokraj Gradske tržnice u Vukovaru u petak je otkriven spomenik Gong svjetskog mira, autora akademskog kipara Ante Sardelića Kraljevića čime je Vukovar postao 50 grad u svijetu obogaćen tim simbolom trajnog mira. 

Idi na 24sata

Komentari 62

  • Tomislav 57 30.09.2019.

    Ovo niste trebali reci gospon Penava! Kao clan HDZ-a okay, ali osobno!? Ja u to ne vjerujem! Nije iskreno!? Nije lijepo, samog sebe obmanjivati!!

  • Prva Proleterska 24.09.2019.

    Da stave u vrstu sve stanovnike Zabele i tebe , ja bi rekao da si ti najgori od njih . Da znaš kako ti faca izgleda glupo , čovjek misli , da si završio 3 razreda policijske pasje škole .

  • plik 23.09.2019.

    Penava, pa daj imaj bar malo ponosa....

Komentiraj...
Vidi sve komentare