To je to što me zanima!

Penjao se šest metara po zgradi i sakrio se u ostavi

SPASIO JU SUSJED Zorka Pavlović (59) spavala je u stanu na 2. katu zgrade u Zagrebu. Susjed s prvoga kata vidio je provalnika i pozvao policiju
Vidi originalni članak

Probudilo me zvono na vratima. Ispred su stajali policajaci. Pustila sam ih u stan i jedan od njih    je odmah krenuo u kuhinju. Otvorio je vrata ostave i povikao ‘Tu je!’. Ostala sam šokirana kad su odande izvukli mladića. Pitala sam ga što radi u mojoj ostavi, ali samo je šutio. Još nisam došla k sebi, pijem normabele, rekla nam je u srijedu Zorka Pavlović (59), vlasnica stana na drugom katu u Ulici A. Jakšića u Zagrebu. Josip G. (21) u ponedjeljak u 22.30 sati popeo se do njenog prozora na visinu od šest metara s vanjske strane zgrade.
- Išao sam udahnuti svježeg zraka. Na prozoru sam ugledao lice. Prstom mi je pokazao da šutim. U šoku sam mu rekao ‘dobro, onda ću zatvoriti prozor’. Susjed s prvog kata reagirao je čim ga je vidio i pozvao policiju - rekao nam je Zvonko Kukolja, koji dijeli zid sa Zorkinim stanom. Nakon što su ga uhvatili, mladić je policiji rekao kako je bježao s kata iznad Zorkina.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • citizen 30.06.2010.

    Buco Spiderman :))

  • Piknik 30.06.2010.

    Ajme koja jeza u po noči da vidiš lice na prozoru :-))))Ajme ustravila sam se

  • vanbračna kći 30.06.2010.

    Sva sreća da ima susjeda koji po noći ne mogu spavati ili su na kompu :-)) pa su pozvali policiju....

Komentiraj...
Vidi sve komentare