To je to što me zanima!

Pentagon: Putin je u Ukrajinu poslao gotovo sve vojne snage

Intenziviranjem ruskih operacija civili su sve više pogođeni, a Moskva sada nastoji "regrutirati" strane borce, uključujući Sirijce, priopćilo je američko Ministarstvo obrane
Vidi originalni članak

Rusija je u Ukrajinu poslala gotovo sve trupe okupljene posljednjih mjeseci na granici između dviju zemalja, procijenio je u ponedjeljak Pentagon, koji je sa svoje strane poslao 500 dodatnih vojnika u Europu radi jačanja sigurnosti NATO-a.

HEROINA KIJEVA Je l' to izvidnički dron? Gotov si! Ukrajinka je srušila letjelicu, pazite sad, rajčicama i šljivama

Ruski predsjednik Vladimir Putin dosad je rasporedio u Ukrajini gotovo cjelokupan kontigent od više od 150.000 vojnika, rekao je u ponedjeljak visoki američki obrambeni dužnosnik.

Intenziviranjem ruskih operacija civili su sve više pogođeni, a Moskva sada nastoji "regrutirati" strane borce, uključujući Sirijce, priopćilo je američko Ministarstvo obrane.

POSUDIO KOMBI I KRENUO Ljudi dobrog srca: 'Dovezli smo obitelj s dvije curice u Zagreb. Bile su potpuno preplašene'

Dvanaest dana nakon što su započele invaziju na Ukrajinu, ruske snage su uglavnom zastale na sjeveru Kijeva i još uvijek ne kontroliraju nebo iznad Ukrajine, sve se više oslanjajući na raketne i topničke napade. Osim napretka u južnoj Ukrajini, ruske snage "nisu postigle nikakav zamjetan napredak posljednjih dana", rekao je glasnogovornik John Kirby novinarima u Washingtonu.

>> Stanje u Ukrajini iz minute u minutu pratite ovdje

Dužnosnik je rekao da je Rusija ispalila više od 625 projektila na ukrajinske ciljeve.

IZ MINUTE U MINUTU Rusi najavili nove humanitarne koridore, Vatikan zvao Lavrova

Sjedinjene Države su od veljače već rasporedile 12.000 vojnika u Europi, osim onih koji su tamo već ranije bili stacionirani.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Lucky Luciano1203 08.03.2022.

    Sto god kazu Ameri i Britanci , to treba citati izmedju redova i shvatiti za ozbiljno.. dok su najavljivali rat u Ukrajini, cak i ruski vojnici su mislili da idu na vjezbe.. sad sve vise spominjj Bosnu, nebi me cudilo da Mile vec sutra proglasi nezavisnost i da party pocne.. 

  • 2 x general 08.03.2022.

    a što kažu naši obavještajci ( po slobodnoj procjeni imamo ih od jednog do dva miliona ) i bivši ćif karalamarko, jedino se oglasio naš vrhunski tenkići kalinići sveznalica za krizne situacije: poplave, zemljotrese, požare, ratove, špijunažu, mostove, lopovluke, uhljbljivanje ( plaćica 37 tisuća kunića kojom ga je napao pajdo matan miki ), atomska skloništa a posebno za topovske udare u predvojničkoj obuci

  • BROKRO 08.03.2022.

    vijeruj Pentagonu kao i babi vangi ista stvar

Komentiraj...
Vidi sve komentare