To je to što me zanima!

Pernar: Bit će kao u Egiptu, doći ćemo na Markov trg

Prekršajna sutkinja u nedjelju ujutro pustila je Ivana Pernara iz pritvora. U subotu su ga priveli na Markovu trgu dok je davao izjavu za TV Koper iako tamo nije smio ići
Vidi originalni članak

Ivana Pernara dežurni je prekršajni sudac pustio na slobodu. Policija ga je uhitila u subotu u 14 sati na Markovom trgu na koji ima zabranu dolaska zbog ranijeg narušavanja javnog reda i mira. No Pernar je baš tamo davao intervju TV Koper. Noć je prespavao bez TV-a, iza rešetaka su mu dali samo večeru. 

- Sutkinja je odbacila optužni prijedlog policije i pustila me. Inače je cijela zabrana mog kretanja po centru grada nelegitimna zbog proceduralne pogreške - izjavio je Pernar u nedjelju po izlasku sa suda. 

Tamo nismo mogli čuti što je sud odlučio i hoće li Pernara kazniti zbog izigravanja zabrane jer dežurna sutkinja nije bila raspoložena razgovarati s novinarima. Pernar nam je komentirao i njegov plan rušenja policijske ograde sa špagom i kukom. Sad je pojasnio i kako iza ograde zaobići interventne policajce. 

- Ako imate 10.000 prosvjednika, bit će kao u Egiptu. Proći ćemo i doći na Markov trg i tad će Vlada raspisati izbore - planira Pernar te i dalje tvrdi da je protiv nasilja. 

- Nek' me zatvore, ili me nek oslobode, ne želim biti ograničen - kaže Pernar.

Idi na 24sata

Komentari 190

  • hex 23.03.2011.

    Primitivno je tvrditi da si protiv nasilja ako želiš nešto srušiti.Ali za srušiti neku vladu potrebno je više od šetnji poslije kojih se kada dosade ide na pivo,,ja nemam novac za to pivo pa opet mislimda je psihonasilja dosta. Ubiše nas u pojam političari koji to nisu i vođe koji to nisu. Ima li onaj propali buntovnik uopće ideju TKO bi to vodio ovu državu naredne 4 godine za narod,ne za svoj ego i debelu proviziju? Podsjećam da Švicarski premijer dolazi na posao uobičajeno biciklom,našim običnim zastupnicima treba dvorska svita,ako uopće dođu,pa već 15 godina raspravljaju tko je šta rekao ili loše uradio. (vi ste to uradili ..ne a vi ste..i tako do mirovine. ) Padne li ikome na um osim meni, neobrazovanom seljaku, da bi državu trebao voditi ekonomski stručnjak bez svojih privatnih interesa ali i da bi iznad sebe trebao imati gospodara kojemu je NAROD I DOMOVINA na prvom mjestu????? Mi takve nismo nikada našli. Pa i sam gospodar se odrekao svojih prava umjesto da je prvo uveo reda pa ondaa državu prepustio puku. Ovako???? Ima li možda negdje neki drugi Pernar koji zna više od osam napamet naučenih rečenica? Neka objasni šta bi ON uradio kada bi dobio izbore!

  • mučko đubre 22.03.2011.

    svatko tko se ne pridruži prosvjedima je mučko đubre u prijevodu mučko đubre ali ovo mučko đubre je na svakom prosvjedu stoga ne sjedite doma i iz stolice govorit ja podržavam prosvjede al iz kreveta svi na markov i ponesite što got smatrate da vam je potrebno za dolazak gore koliko to got bilo opasno i apsurdno i za druge su govorili nemojte narode pa su puškama se izborili kod nas se povjest izgleda mora ponovit.

  • Gatsby 22.03.2011.

    Kakav moron! - Inače je cijela zabrana mog kretanja po centru grada nelegitimna zbog proceduralne pogreške! Zbog proceduralne pogreške? Zbog kršenja tvojih ustavnih prava o slobodnom kretanju, papčino uobražena!

Komentiraj...
Vidi sve komentare