To je to što me zanima!

Pernar prijeti: "Napravit ću do sad neviđeni politički incident"

Saborski zastupnik Živog zida na društvenim je mrežama objavio sadržaj elektroničke pošte koju je poslao na premijerovu adresu. Kaže da nema osobno nema ništa protiv Plenkovića
Vidi originalni članak

Ivan Pernar danas je zaprijetio premijeru Andreju Plenkoviću da će 'napraviti dosad neviđeni politički incident u Saboru', ako ne spriječi deložaciju Riječanke Nevenke Licul.

Saborski zastupnik Živog zida na društvenim je mrežama objavio sadržaj elektroničke pošte koju je poslao na premijerovu adresu. Kaže da nema osobno nema ništa protiv Plenkovića, ali ne vidi drugi način da spriječi deložaciju. 

- Poštovani premijeru, gospođa Licul iz Rijeke me obavijestila da ju čeka tajna deložacija. Ukoliko do nje dođe, spreman sam napraviti do sad neviđeni politički incident u Saboru kako bi ukazao na taj problem - napisao je Pernar. 

Osim pisma na Facebooku je objavio i direktnu poruku HDZ-u u kojoj kaže da će 'u Saboru napraviti takav show i cirkus kakav još nisu vidjeli', ako deložiraju gospođu Licul.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 316

  • Sokol ga nije volio 18.03.2017.

    Taj Pernar je stvarno psihijatrijski slučaj a i oni koji njegovo ponašanje toleriraju

  • stiven 18.03.2017.

    Ti si napravio neviđeni incident samim tim što si se rodio,ima onaj vic a tvoja majka ga vjerovatno iskusila kada je dobila pljusku od babice koja ju porađala sa tobom

  • Istvan Serekesz 17.03.2017.

    A tko je ta gospođa i zašto bi zbog nje trebala vlada pasti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare