To je to što me zanima!

Pernar: 'Pružam Sinčiću ruku pomirenja, žao mi je što sam ga nazvao masonom i izdajnikom'

Ivan Pernar na svom Facebook profilu napisao je kako i dalje vjeruje u dobre namjere Ivana Vilibora Sinčića i da vjeruje u njega kao u osobu. Želi se zajedno s njim suprotstaviti kriminalu HDZSDP-a.
Vidi originalni članak

Ivan Pernar želi se udružiti sa svojim bivšim stranačkim kolegom Ivanom Viliborom Sinčićem. Na svom Facebook profilu napisao je sljedeće: 

Hrvatska nema vremena, ujedinjenje je nužno. Ovim putem želim pružiti ruku pomirenja predsjedniku Živog zida, Ivanu Viliboru Sinčiću.

Griješili smo jedni i drugi, žao mi je što sam ga nazvao izdajnikom i masonom, kada bih to o njemu mislio, ne bih mu danas pružio ruku. I dalje vjerujem u njegove dobre namjere i u njega kao osobu. Vjerujem da je i s njegove strane isto..

Pozivam ga da pređe preko svih loših stvari koje su se usljed neiskustva dogodile, da sjednemo za stol i zajedno izgradimo platformu koja će se suprotstaviti kriminalu HDZSDP-a.

Ono što nas je vezalo sve ove godine, veće je od onoga što nas je razdvojilo.

Idi na 24sata

Komentari 82

  • japanokinezjapano 14.06.2020.

    Čekaj malo a gdje ti je kompa Bujanec ili kako li se zove??? Izašlo na vidjelo da ćeš morati početi raditi da bi preživio i neće te niko u svojoj blizini. Šta je bilo bilo je.

  • 13.06.2020.

    Bez njega nećeš moć krast !!!

  • Idemo prema boljem 13.06.2020.

    Izdajnik izdajniku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare