To je to što me zanima!

Perverznjak snimao svoje stanare dok su se seksali

U prizemlju kuće, Ralf je imao ured u kojem je pregledavao snimljeni materjal. Tijekom tih deset godina u njegovoj kući živjelo je jedanaest ljudi
Vidi originalni članak

Nijemac Ralf E. (61) deset je godina glumio 'Velikog brata' u svom privatnom perverznom video showu. U svojoj kući u mjestu Großmehring iznajmiljivao je tri stana mladim parovima. Ono što najmoprinci nisu znali, je da su po cijeloj kući postavljene skrivene kamere. Snimao ih je dok su se seksali, tuširali ili svađali. U prizemlju kuće, Ralf je imao ured u kojem je pregledavao snimljeni materijal. Tijekom tih deset godina u njegovoj kući živjelo je 11 ljudi. Angela H. (24) živjela je s mužem u kući šest mjeseci. Kada je otkrila kamere prvo je pomislila na svoju tek rođenu kćer.
- Kada sam se iz rodilišta vratila kući, došla me pregledati babica. Taj manijak je sve to snimao. Bolesno, kazala je za Bild Angela.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • had 14.10.2008.

    Tip treba raditi na RTL TV.

  • balun 14.10.2008.

    Oni koji prate BB te žure da pročitaju BB članak na 24sata neka ne kude svog kolegu voajera! Ako postoji razlika u količini perverzije neka mi je netko obrazloži !

  • 25sat 14.10.2008.

    možda neće da plaća TV-pretplatu, pa kreira vlastiti program

Komentiraj...
Vidi sve komentare