To je to što me zanima!

Pet godina su pokušavali dobiti dijete, a sada očekuju - petorke

Jamie i Skyler Scott, roditelji dvojice sinova, pet godina pokušavali su začeti još jedno dijete. Prije pet mjeseci doznali su da im se želja ostvarila i to peterostruko
Vidi originalni članak

Par koji je pet godina pokušavao dobiti dijete treće dijete ostao je šokiran nakon što su saznali da su napokon uspjeli te da će dobiti - petorke. 

Jamie Scott (33) iz države Utah ostala je trudna nakon terapije lijekovima za plodnost. Pretrage su pokazale kako su joj razine hormona za plodnost visoke što je ukazivalo i na mogućnost višeplodne trudnoće. Ona i suprug Skyler nadali su se blizancima no ono što su doznali totalno ih je iznenadilo - Jamie nosi petorke!

Šanse za začeti petorke su 1:55.000.000. Tako će se obitelj Scott s dosadašnja četiri člana povećati na njih devetero. 

Jamie je sada u petom mjesecu trudnoće no izgleda kao da svakog časa treba roditi. 

- Sinovima od 7 i 12 godina priopćili smo vijest i bili su oduševljeni. Već sada teško hodam, a i stalno sam gladna. Imam ogromnu želju za krastavcima, no oni imaju malo kalorija pa se moram hraniti brzom hranom i sladoledom - kaže oduševljena Jamie koja je za carski rez naručena krajem travnja u bolnici u Arizoni, piše Mirror

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Cipelcug 26.01.2018.

    Sretno svima!!!!

  • Lindy 25.01.2018.

    Mislim da će brzo skinuti taj osmjeh s lica..ne bi joj htjela biti u koži ni pod koju cjenu...čeka ju pakao a ne veselje..s jednom bebom je posla...dvoje puno, a kamoli s petero....15 g neće k sebi doći...jedino ako su bogati pa mogu dadilje plaćati..s HR primanjima...mogu da ne velim kaj..

  • ryba 24.01.2018.

    "...Šanse za začeti petorke su 1:55.000.000" ako se radi o prirodnom (ne-stimuliranom) načinu. Inače se hormonalna stimulacija (ili embriotransfer nakon IVO) radi u Europi tako da se izbjegnu višeplodne trudnoće, jer je mnogostruko veća vjerojatnost da neće završiti dobro. Ona je sad u 5. mjesecu i treba još izdržati barem dva, a i tada je pitanje koliko će djece preživjeti. Želim njoj i djeci svu sreću ovoga svijeta, ali ishod trudnoće s petorcima može biti da će doživotno skrbiti o pet invalida.

Komentiraj...
Vidi sve komentare