To je to što me zanima!

Pet Hrvatica zavodilo starce u Španjolskoj te im krale zlatninu

Žene s hrvatskim putovnicama policija u Španjolskoj sumnjiči za provale i krađe. Dvije su uhitili u Barceloni, a tri u Tarragoni. Navodno Hrvatice nisu povezane
Vidi originalni članak

Španjolska je policija u prosincu uhitila pet hrvatskih državljanki koje sumnjiče za prevare, razbojništva i krađe, prenosi španjolski ABC.

U Barceloni su uhitili Sabinu A. (34) i njezinu vršnjakinju Robertu B. za koje sumnjaju da su krale nakit i ostale dragocjenosti starijim, uglavnom imućnijim ljudima. Žene su žrtve najprije nadzirale nekoliko dana, a onda su ih zavodile ili glumile brigu za njihovo zdravlje. Žrtve bi u njihovim stanovima omamile, a onda krale. Policija je pretražila zajednički dom pljačkašica i našla je lančiće, ogrlice, prstenje i sl. 

U gradu Tarragoni policija je uhitila tri žene. Riječ je o hrvatskim državljankama Miri T. (21) i Dragani J. (39), te Romini S. (22), koja ima dvojno državljanstvo Hrvatske i Rumunjske. Njih policija sumnjiči za provale u domove. Policija nije potvrdila da su one povezane sa Sabinom i njezinom pomagačicom. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • 03.01.2012.

    Idu krast okolo po europi jer tu nemaju više koga pokrasti,političari su ih preduhitili!!

  • DaliborObradovich 03.01.2012.

    za onekoji neznaju a lupaju van jebenog balkana kad odete i neko vas zaustavi i traži putovnicu vaša je nacionalnost ona koju putovnicu imate znači hrvat ili hrvatica u ovom slučaju kao kod ovih žena.za njih ne postoji srbin cigan židov musliman bosanac itd itd a hrvatskog državljanstva znači vani se to tretira kao hrvat ili hrvatica,ili kad dobiješ američko državljanstvo-daj napiši hrvat pod nationality a pokaži američku putovnicu pa nek ti to prođe ako može

  • tatamlata 03.01.2012.

    One su Hrvatice kao sto sam ja RR (rumunjski tamnoputi sa HR putovnicom)

Komentiraj...
Vidi sve komentare