To je to što me zanima!

Petar Ćiritović iz 'Zakona ljubavi' ozlijeđen u sudaru

Tri osobna auta sudarila su se u srijedu kraj zagrebačkog Hypocentra. Hitna pomoć prevezla je četvero ozlijeđenih u Traumatološku bolnicu
Vidi originalni članak

Tri osobna auta sudarila su se u srijedu navečer na križanju Slavonske avenije i Marohnićeve ulice u Zagrebu. Na mjesto nesreće stigla je Hitna pomoć. U bolnicu su, kako su nam rekli u PU zagrebačkoj, prevezli četvero ljudi. Kako doznajemo jedan od ozlijeđenih je i glumac Petar Ćiritović, poznat po ulogama u sapunicama 'Zakon ljubavi' i 'Obični ljudi'. On je lakše ozlijedio nogu i ne mora ostati u bolnici. Ćiritović nije vozio, već je bio suvozač u jednome od automobila.
- Moj sin i njegova djevojka bili su u jednom od auta. Hitna ih je odvezla na Traumu, kako bi ih pregledali - rekao je otac jednog od vozača te dodao kako su vjerojatno lakše ozlijeđeni.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • mala2008 11.12.2008.

    Vi koji pisete komentare dali uopce zivite u Hrvatskoj prestanite pisat gluposti ako naznate nesto pametno pisati ili niste upuceni u neke stvari....

  • jedina1301 11.12.2008.

    De procitajte tekst pa onda komentarisite..A i da je neki deseti nije lijepo tako pisati ak je covjek dozivio unfal..seljaci!!!

  • VilhY 11.12.2008.

    Tko? Najbolji i najzgodniji glumac u Hrvatskoj ;))

Komentiraj...
Vidi sve komentare