To je to što me zanima!

Petar Stipetić imao moždani udar, oporavlja se u bolnici

General Stipetić, zajedno s generalom Antonom Tusom, jedini je bivši zapovjednik JNA kojemu je u Beogradu suđeno u odsutnosti zbog veleizdaje i dezerterstva...
Vidi originalni članak

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević u pratnji savjetnika načelnika Glavnog stožera OS RH za zdravstvo brigadnog generala Borisa Zdilara u utorak je u bolnici posjetio bivšeg načelnika Glavnog stožera OS RH, umirovljenog generala Petra Stipetića (81). Stipetić se oporavlja od posljedica moždanog udara u Kliničkom bolničkom centru u Zagrebu, priopćio je MORH.

Stipetić je načelnik Glavnog stožera bio od 2000. do 2003. godine. 

General Stipetić, zajedno sa generalom Antonom Tusom, je jedini bivši zapovjednik JNA kojemu je u Beogradu suđeno u odsutnosti zbog veleizdaje i dezerterstva.

General Stipetić je 8. rujna 1998. godine proglašen počasnim građaninom grada Ogulina u kojem je rođen, a 2. kolovoza 2012. godine proglašen je počasnim građaninom grada Gline.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • zuluf_52 24.01.2018.

    Pa kada general nije čekao zubalo nego se odmah uključio u HV.

  • ljubica ljubičica_1 24.01.2018.

    Pa ima čovjek i godina .

  • juricajuric179 24.01.2018.

    U pravom smislu General od glave do pete, sa najvišim vojnim obrazovanjem po najvećim amerićkim vojnim veleućilištima , ali nije mogao doći do punog izražaja uz generalčine kao što si Rojs, čermak, Korade, i velika većina šofera iz BiH dijaspore. Generale sretan ti i brz oporavak i poživi ti nam poštenim domaćim Hrvatima još puno puno godina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare