To je to što me zanima!

Petero ljudi od jučer zarobljeno u jami u Sloveniji! Spasioci: 'Čekamo da se voda povuče...'

Walter Zakrajšek, voditelj Speleospasilačke službe (JRS), kaže za N1 kako su ronioci preko noći uspjeli doći do zarobljenih ljudi, koji su u dobrom stanju...
Vidi originalni članak

U Križnoj jami u Sloveniji od jučer je zarobljeno pet osoba, javlja slovenski N1.

Do problema je došlo nakon obilnih padalina i izlijevanja vode, zbog kojih su dvoje turističkih vodiča i troje posjetitelja zarobljeni... Poziv upomoć stigao je jučer oko 17 sati.

NIJE GA VIDIO? Bizarna snimka iz Slovenije: Kamion vozi po autocesti, a ispred sebe gura automobil

Na licu mjesta intervenira više jedinica speleološke službe spašavanja, kao i vatrogasci. Spašavanje još traje. 

Walter Zakrajšek, voditelj Speleospasilačke službe (JRS), kaže za N1 kako su ronioci preko noći uspjeli doći do zarobljenih ljudi, koji su u dobrom stanju.

STROGE KONTROLE NA GRANICI Vlakom do Ljubljane: Nas ni ne gledaju, za Grke poseban režim. 'Bilo je nepristojno ispitivanje'

Sada čekaju da se voda u špilji povuče. U najboljem slučaju, iz špilje će biti spašeni u ponedjeljak navečer, javljaju slovenski mediji.

Gliboka ima 30,6 metara FOTO Lepe ti je Zagorje zelene - i duboke: Speleolozi kraj Ivanca otkrili najdublju zagorsku jamu!

Vodiči i posjetitelji nalaze se oko 2400 metara od ulaza u špilju, javljaju slovenskenovice.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • blacknight 07.01.2024.

    tako je bilo mislim na Tajlandu ili gdje vec gdje je grupa djecaka sa trenerom bila zarobljena. cijeli svijet je sudjelovao u spašavanju. izgubio je zivot jedan ronioc koji je bio u mirovini. pogledajte dokumentarni film i film o tome dogadaju

  • Šojka ptica 07.01.2024.

    Bio sam ja na vulkanu u Italiji i nije ništa bilo

  • Nenicaenica 07.01.2024.

    Gledala sam i ja njihovu ponudu obilazaka špilja i dvoraca. Eto nitko ne piše upozorenje koliko to može biti i opasno. Sjetim se samo turističkih atrakcija kada ih vode na vulkane diljem svijeta... pa ti vidi na čemu se sve zarađuje, sigurnost 0 posto.

Komentiraj...
Vidi sve komentare