To je to što me zanima!

Petero policajaca zaraženo je korona virusom, 104 u izolaciji

Glavni ravnatelj policije Nikola Milina izjavio je za HRT kako je dosad ukupno zaraženo pet policajaca, a 104 su u izolaciji. Također, 35 je policajaca pušteno iz samoizolacije.
Vidi originalni članak

U Hrvatskoj je koronavirusom zaraženo 713 ljudi. Ozdravilo je 52 ljudi, a preminulo, nažalost, njih šestero. Među zaraženima su i policajci. Nakon prva dva slučaja od prije četiri dana, do danas se ta brojka popela na petero policajaca. 

Otkrio je to u razgovoru za HRT glavni ravnatelj policije Nikola Milina. Osim petero zaraženih, 104 policajaca nalazi se u samoizolaciji, a 35 ih je već pušteno iz izolacije. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 39

  • ARMAGEDON 30.03.2020.

    SVAKIM danom sve više otkrivamo koliko su institucije obrazovanja podbacile , koliko su prevaranti sa kupljenim diplomama daleko stigli u svojim pozicijama u odnosu na one koje su danonoćno marljivo učili i najveća tragedija na svjetkoj razini jest činjenica kakvi retardusi su dobili vlast u ruke ! Sve to navedeno stvorilo je loš svijet, proizvelo katastrofalne posljedice u sagledavanju realnosti i odlučivanju .

  • krao_sam_1 30.03.2020.

    Kad oni umjesto da sjede u kućama,setkaju se i glume nevine.

  • 30.03.2020.

    Zaboli me za sluge drzave.Svi su oni osudeni na propast.

Komentiraj...
Vidi sve komentare