To je to što me zanima!

Petir: Milanović bi se trebao zahvaliti Jakovini na suradnji

Ministar poljoprivrede je apsolutno nezainteresiran za probleme sela i seljaka, rekla je u nedjelju Marijana Petir, potpredsjednica HSS-a na sajmu u Gudovcu
Vidi originalni članak

Uz ministra poljoprivrede koji je apsolutno nezainteresiran za probleme sela i seljaka, a koji se nije okružio poljoprivrednim stručnjacima, već osobama koje dolaze iz drugih sektora poput politologije, socijalnog rada, geodezije i sl. i ne poznaju stvarne probleme poljoprivrednih proizvođača i život na selu, nije niti čudno da je propalo oko 150.000 poljoprivrednih obiteljskih gospodarstava što znači da je izgubljeno barem 300.000 radnih mjesta. Dok uvoz poljoprivrednih proizvoda raste, a naš seljak nema kome prodati svoj proizvod, preostaje mu samo da razgleda na Gudovcu najnovije strojeve jer si ih ne može priuštiti. Premijer Milanović trebao bi se zahvaliti ministru Jakovini na suradnji jer njegovim daljnjim ostankom na toj poziciji, hrvatsko selo i hrvatski seljak može očekivati samo gore dane, rekla je Marijana Petir, potpredsjednica HSS-a. 

Ona je u nedjelju posjetila proljetni međunarodni bjelovarski sajam u Gudovcu.   

Idi na 24sata

Komentari 53

  • AUSSIE 02.04.2014.

    Uvjet da postaneš ministar u bilo kojoj vladi je da ne znaš ništa od privatnog biznisa i da možeš šefu cijeli mandat biti u guzici.

  • Mirta 1964 31.03.2014.

    pitam se tko je od njih zainteresiran za posao, nađite jednog (osim Linića)

  • yocko 31.03.2014.

    Ovo ju je Hrg nabrkao da kaže,e sad odma bude išla u parlament kad je ovo izjavila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare