To je to što me zanima!

Petrač će tužiti Upravu jer misli da mu se krše prava

Zaštitu svojih prava će tražiti i od Ive Josipovića. Misli da su ga trebali premjestiti u poluotvoreni tip kaznionice. Tužit će Upravu za zatvorski sustav
Vidi originalni članak

Hrvoje Petrač će biti prvi zatvorenik u Hrvatskoj koji će tužiti Upravu za zatvorski sustav. Premjestili su ga iz zatvora u Puli u zatvor u Bjelovaru, a smatra kako bi ga trebali pustiti u poluotvoreni tip kaznionice jer je odslužio polovicu kazne. Tvrdi da ga je Uprava za zatvorski sustav prevarila, jer su mu iz pulskog zatvora premjestili i stegovnu mjeru, tj. dva mjeseca zabrane raspolaganja novcem u kantini jer se rukovao s Fikretom Abdićem.  Odvjetnik Velimir Došen, njegov opunomoćenik za izdržavanje kazne, rekao je kako je razlog tome kršenje njegovih prava kao zatvorenika. Supruga Hrvoja Petrača smatra pozivanje na svoju molbu i pravobranitelja licemjernim, prenosi Večernji list, jer kaže da iako su bliži kilometarski, uvjeti za posjet su teži. Došen je rekao kako su Petraču već premještanjem u zatvor u Pulu ukinuta prava koja je imao u poluotvorenom tipu kaznionice. Petrač će zaštitu svojih prava tražiti i od Ive Josipovića.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • krizbaher 04.03.2010.

    Morao bi ti meni zaraditi i pravo na disanje...on će tužiti, zamisli šta se njima dozvoljava, umjesto da provede godine gledajući u pod i da ga bude strah uopće podići pogled da ne bi dobio po glavi ...

  • olnada 04.03.2010.

    Nista vise nije kao sto je nekad bilo.On mora osjetiti da je kriv!Najbolje bi bilo,da umjesto sto sjedi i razmislja o svojim pravima,radi i tako vrati svoj dug,ili odradi svoju krivicu.Nekako nemam osjecaj sazaljenja za ovakve.

  • dingo_d 04.03.2010.

    Ma ja bi ga utrpal u 1x1 m samicu, pa bi vidli... Kriminalcima bih oduzeo sva prava! A ne imat ćeliju ko da si u hotelu! Marš! Pa nisi se došao odmoriti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare