To je to što me zanima!

Petrač ide na terapiju pod jakim osiguranjem policije

Hrvoje Petrač navodno nije najboljeg zdravlja. Terapija od nekoliko sati na dan nužno mu je potrebna. Ima problema s kralježnicom i koljenima
Vidi originalni članak

Hrvoja Petrača, najčuvanijeg zatvorenika u pulskom zatvoru, od početka tjedna svako jutro pod jakim osiguranjem odvoze izvan zatvorskih zidina u Polikliniku za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Peharec u Puli. Kako neslužbeno doznajemo, u posljednje vrijeme osuđenik za otmicu maloljetnog sina generala Vladimira Zagorca baš i nije najboljeg zdravlja. Terapija od nekoliko sati na dan nužno mu je potrebna. Kako doznajemo od uže obitelji, Petrač ima problema s kralježnicom i koljenima. Svijetla točka je, kaže obitelj, što mu se za tri mjeseca treba roditi prva unučica. U pratnji interventnih policajaca u srijedu točno u 8 sati Petrača su ispred Peharčeve poliklinike dovezli u marici pravosudne policije. Nakon uobičajene provjere od nekoliko minuta i konstatacije da je sve “čisto” policajci su otključali dvoja vrata s “kavezom” iza kojih je iskoračio Hrvoje Petrač. Sportski odjeven i malo pognut, zatvorenik je živahnim korakom ušetao u Polikliniku Peharec.
S lisičinama i bez riječi ušao je noseći u rukama najlonsku vrećicu. Iako je uz njega bilo pet policajaca, Petrač si je sam, vezanih ruku, otvorio ulazna vrata Poliklinike.
Osim fizikalne terapije, koja mu sigurno krati zatvorske dane, Petrač je pronašao još jednu zanimaciju. Odnedavno je član redakcije zatvorskog lista OZ. U posljednjem broju lista tako je objavio svoju pjesmu.

BRINUO SE ZA HRVATSKE RUKOMETAŠE
Somatoped Stanislav Peharec brinuo se za hrvatsku rukometnu reprezentaciju. Liječio je i Giovanija Rossu, nogometaša Hajduka. Bio je član stručnog tima Olimpijskih igara u Atlanti i Ateni. Ima polikliniku u Puli.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • kalokalo681232 17.07.2009.

    kod su bitna leda, moze trunit i bolesni leda, do wc moze i puzat

  • gogo1000 16.07.2009.

    I ja imam problema sa kičmom i mogu birati ili otkaz u firmi ili bolovanje. Izgleda da je bolje biti kriminalac i brže si kod gospodina Peharca i netrebaš plaćati participaciju!!! Živio drug Tito i sloboda lopovima!!!

  • kalimeroNa2 16.07.2009.

    pa naravno da mu je lose...svima im naglo pozli u zatvoru! Smradovi, i otac i sin i cjela bagra oko njih! A to nam je \"krema\" drustva.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare