To je to što me zanima!

Petrač je kršio uvjetnu: Preko granice je prelazio oko 20 puta

Zbog izlaska iz zemlje bez dozvole i znanja suda Petrač bi mogao natrag u zatvor nakon pet mjeseci uvjetne slobode. Nekoliko sati proveo je u pritvoru u Turskoj
Vidi originalni članak

Hrvoje Petrač na uvjetnoj slobodi je pet mjeseci, a u tom razdoblju bez dozvole i znanja suda iz Hrvatske je izašao dvadesetak puta, piše Večernji list

Ono što se trenutačno zna je da je nekoliko sati proveo u pritvoru u Turskoj jer greškom nije bila povučena tjeralica za njim, a ovaj tjedan boravio je u Španjolskoj. 

Na uvjetnu slobodu pušten je 15 mjeseci prije isteka kazne, a zbog izleta mu prijeti povratak u zatvor zbog višestrukog kršenja uvjetnog otpusta i prelaženja granice bez sudskog odobrenja. 

Sudac izvršenja zagrebačkog Županijskog suda Zdravko Jambrović donijet će odluku hoće li se Petrač vratiti iza rešetaka ili će ostati na slobodi. 

>> Više pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista

Idi na 24sata

Komentari 52

  • feba 06.05.2012.

    U Sloveniju i Mađarsku se može s osobnom,putovnica nije bitna.Da li su na carini toliko glupi da ga nisu uoćili?Ne,nisu samo su podmitljivi.

  • teledidi 06.05.2012.

    Zanimljivo!!! 20 puta čovjek s uvjetnom prelazi granu, a niko da ga uhiti. Bravo svima!!! Naročito graničnoj murji koja je sigurno u putovnici ili s osobnom dobila euriće.

  • user_54965 05.05.2012.

    Sa njim nazad u Gajbu

Komentiraj...
Vidi sve komentare