To je to što me zanima!

Petrina: Šukeru su ova država i državljani u njoj totalno nebitni

Ova stranka vodi rat protiv države i njenih državljana. Državljani ove zemlje sada mogu vidjeti što su zaista, ništa više nego topovsko meso njihovog rata, kaže Petrina
Vidi originalni članak

Nezavisni saborski zastupnik Stipe Petrina putem Facebooka prokomentirao je večerašnju izjavu HDZ-ovog Ivana Šukera koji je rekao kako je vojnik stranke te da mu je stranka ispred svega.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti: 

"Ivan Šuker: "Ja sam uvijek bio vojnik stranke, stranka mi je ispred svega."

Nije li ovo dosta svima da otvore oči i kažu da ovako više ne ide. Kada zastupnik vladajućih kaže da mu je stranka ispred svega, to samo potvrđuje da su mu ova država i državljani u njoj totalno nebitni. Ova stranka vodi rat, ne rat za državu, nego protiv država i njenih državljana. Državljani ove zemlje sada mogu vidjeti što su zaista, ništa više nego topovsko meso njihovog rata.

Ostaje nam samo vidjeti hoćemo li i dalje ostati u mišjoj rupi i skrivati se, odnosno izlaziti da im služimo kao roblje ili ćemo se već jednom probuditi i svi skupa stati i kazati: DOSTA, DOBILI STE OTKAZ, ODLAZITE!!

Hrvatski narod postao je stranac u svojoj zemlji i sredstvo sprda političara koje već 25 godina unatoč svim vidljivim dokazima biraju, a oni ih deru k'o janjad na klanju.

Narode probudi se, PODIJELI SLIKU, PROBUDI SVIJEST!'

 

Idi na 24sata

Komentari 212

  • Ajmeee 15.05.2016.

    Suker je toliko sposoban da mora ici na listu za dijasporu da bi upao u sabor isto kao i Karamarko u Zadar. Ocito su jako uspjesni, ugledni i sposobni u svojim mjestima ili pak jadni i procitani.

  • ljubica ljubičica_1 15.05.2016.

    Svi znamo što je HDZ-eu bitno.Narod nije 100%.

  • cudak 1 15.05.2016.

    petrina je ok i realan a hdz-u ljudi ove države nisu bitni večinu vremena su bili na vlasti i sistematski je uništavali sa obiljem afera bitan je samo interes i sad kad se nakro sad može i ostavka

Komentiraj...
Vidi sve komentare