To je to što me zanima!

Petrinja: Branitelj najavio samoubojstvo na forumu

Policija je muškarca ubrzo pronašla i uspjela ga spriječiti u njegovu naumu. Prevezli su ga u Neuropsihijatrijsku bolnicu u Popovači i zadržali
Vidi originalni članak

Branitelj s područja Petrinje najavio je u nedjelju poslijepodne samoubojstvo na braniteljskom forumu. Napisao je da je svojima kod kuće rekao da je odlučio umrijeti te da je ovo njegov zadnji tjedan na život. Sinu je, kaže, dao punomoć da proda auto i podmiri dugove.
- Dragi prijatelji, nemojte mi zamjeriti, prošao sam rat, imao sam svega a sada nemam ni za cigarete, a kamoli za golu egzistenciju moje obitelji. Možda sam kukavica, ali vidim spas jedino u tome, rat je prema mom životu sada bio igranje kauboja i indijanaca - napisao je branitelj. Policija ga je ubrzo pronašla, a pošto je i dalje tvrdio da se želi ubiti, prevezli su ga u Neuropsihijatrijsku bolnicu u Popovači, gdje su ga zadržali na liječenju. Muškarac se navodno tamo već liječio, ali su ga pustili kući za vikend.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • slama 16.03.2009.

    onaj ko se odlučil ubit taj bu to i napravil,sa ili bez bolnice i neta.usput mislim da problem nije isključivo u lovi..jadni ljudi

  • luna2 16.03.2009.

    slažem se žela ,ovo je počelo biti moderno

  • žela 16.03.2009.

    ovakvima bi trebalo zabraniti kompjutere. ako se odluče na takav čin, nek to naprave u miru i tišini. iako mislim da je to neka vrsta poziva u pomoć.

Komentiraj...
Vidi sve komentare