To je to što me zanima!

Petrov se zahvalio Srni, osudio nerede i počeo svoju kampanju

Vrijeme je za Hrvatsku u kojoj će u svojem interesnom huliganstvu biti zaustavljen svaki pa i najviši državni dužnosnik, politički i društveni moćnik, te svaki ulični razbijač
Vidi originalni članak

Božo Petrov, čelnik Mosta i od prošlog četvrtka tehnički potpredsjednik Vlade, također se dotakao nereda koji su izbili na nogometnoj utakmici između Hrvatske i Češke u Francuskoj. 

No, Petrov je to učinio na malo drugačiji način. Naime, on se u svojoj objavi zahvalio Dariju Srni, kapetanu reprezentacije, te osudio nerede, ali kroz prizmu dvije borbe koje se vode, kako kaže, u svakom segmentu društva. Petrov navodi: 'Vrijeme je za drugačiju Hrvatsku'.

Čini se kako je za Petrova i Most predizborna kampanja već počela. 

Objavu prenosimo u cijelosti: 

'Kako se voli Hrvatska jučer je pokazao Dario Srna. Samo nekoliko dana nakon velike obiteljske tuge u Metkoviću smogao je snage vratiti se u Francusku i kapetanski emotivno proživjeti intoniranje hrvatske himne te povesti naš tim u još jednu sportsku borbu. Čestitamo i zahvaljujemo Ti dostojanstveni kapetane.

No u Hrvatskoj se nažalost u gotovo svakom segmentu društva vode dvije druge borbe. Borba bahatih koji su sve institucije podredili svojim sebičnim interesima i borba razočaranih i očajnih koji su spremni na sve, pa i sramoćenje vlastite države da bi proveli svoje osvetničke ciljeve.

Vrijeme je za drugačiju Hrvatsku. Vrijeme je za Hrvatsku u kojoj će u svojem interesnom huliganstvu biti zaustavljen svaki pa i najviši državni dužnosnik, politički i društveni moćnik. Vrijeme je za Hrvatsku u kojoj će biti zaustavljen i izoliran i svaki ulični razbijač. Vrijeme je za Hrvatsku u kojoj građani neće biti pljačani ni kroz institucije ni na ulicama.

#BašZato, pozivamo sve koji žele i sanjaju takvu Hrvatsku da se probude i da nam se pridruže u borbi koja će pravedno čistiti i uzroke i posljedice.'

Idi na 24sata

Komentari 209

  • andrijaxyz 20.06.2016.

    nažalost, dugo već idem na izbore, naivno se nadam da bude bolje, veselim se, vjerujem, no uzalud mi sve. Tu nešto u nas nije u redu. Nemoramo biti ko Norveška ali zašto nemamo vlast koja služi da sve funkcionira, da o njima ništa ne moram znati, a da dobro živim. Dsta mi je floskula, ajd prestanite lagat. Budite u službi državi i narodu, a ne da sve služi jedino vama i vašim poslušnicima. Fuj, sramite se...

  • Usora1 19.06.2016.

    kampanju u kojoj ce most biti jaci no na predhodnim izborima, dokazali su da im ne mogu slomiti ni sa "trojanskim konjima" ni sa spijunsko-udbaskim metodama.

  • Usora1 19.06.2016.

    kampanju u kojoj ce most biti jaci no na predhodnim izborima, dokazali su da im ne mogu slomiti ni sa "trojanskim konjima" ni sa spijunsko-udbaskim metodama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare