Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
209 komentara

Petrov se zahvalio Srni, osudio nerede i počeo svoju kampanju

Vrijeme je za Hrvatsku u kojoj će u svojem interesnom huliganstvu biti zaustavljen svaki pa i najviši državni dužnosnik, politički i društveni moćnik, te svaki ulični razbijač

Foto: PIXSELL
209 komentara

Božo Petrov, čelnik Mosta i od prošlog četvrtka tehnički potpredsjednik Vlade, također se dotakao nereda koji su izbili na nogometnoj utakmici između Hrvatske i Češke u Francuskoj. 

No, Petrov je to učinio na malo drugačiji način. Naime, on se u svojoj objavi zahvalio Dariju Srni, kapetanu reprezentacije, te osudio nerede, ali kroz prizmu dvije borbe koje se vode, kako kaže, u svakom segmentu društva. Petrov navodi: 'Vrijeme je za drugačiju Hrvatsku'.

Čini se kako je za Petrova i Most predizborna kampanja već počela. 

Objavu prenosimo u cijelosti: 

'Kako se voli Hrvatska jučer je pokazao Dario Srna. Samo nekoliko dana nakon velike obiteljske tuge u Metkoviću smogao je snage vratiti se u Francusku i kapetanski emotivno proživjeti intoniranje hrvatske himne te povesti naš tim u još jednu sportsku borbu. Čestitamo i zahvaljujemo Ti dostojanstveni kapetane.

No u Hrvatskoj se nažalost u gotovo svakom segmentu društva vode dvije druge borbe. Borba bahatih koji su sve institucije podredili svojim sebičnim interesima i borba razočaranih i očajnih koji su spremni na sve, pa i sramoćenje vlastite države da bi proveli svoje osvetničke ciljeve.

Vrijeme je za drugačiju Hrvatsku. Vrijeme je za Hrvatsku u kojoj će u svojem interesnom huliganstvu biti zaustavljen svaki pa i najviši državni dužnosnik, politički i društveni moćnik. Vrijeme je za Hrvatsku u kojoj će biti zaustavljen i izoliran i svaki ulični razbijač. Vrijeme je za Hrvatsku u kojoj građani neće biti pljačani ni kroz institucije ni na ulicama.

#BašZato, pozivamo sve koji žele i sanjaju takvu Hrvatsku da se probude i da nam se pridruže u borbi koja će pravedno čistiti i uzroke i posljedice.'

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message