Obavijesti

News

Komentari 209

Petrov se zahvalio Srni, osudio nerede i počeo svoju kampanju

Petrov se zahvalio Srni, osudio nerede i počeo svoju  kampanju
1

Vrijeme je za Hrvatsku u kojoj će u svojem interesnom huliganstvu biti zaustavljen svaki pa i najviši državni dužnosnik, politički i društveni moćnik, te svaki ulični razbijač

VIDEO

Božo Petrov, čelnik Mosta i od prošlog četvrtka tehnički potpredsjednik Vlade, također se dotakao nereda koji su izbili na nogometnoj utakmici između Hrvatske i Češke u Francuskoj. 

No, Petrov je to učinio na malo drugačiji način. Naime, on se u svojoj objavi zahvalio Dariju Srni, kapetanu reprezentacije, te osudio nerede, ali kroz prizmu dvije borbe koje se vode, kako kaže, u svakom segmentu društva. Petrov navodi: 'Vrijeme je za drugačiju Hrvatsku'.

Čini se kako je za Petrova i Most predizborna kampanja već počela. 

Objavu prenosimo u cijelosti: 

'Kako se voli Hrvatska jučer je pokazao Dario Srna. Samo nekoliko dana nakon velike obiteljske tuge u Metkoviću smogao je snage vratiti se u Francusku i kapetanski emotivno proživjeti intoniranje hrvatske himne te povesti naš tim u još jednu sportsku borbu. Čestitamo i zahvaljujemo Ti dostojanstveni kapetane.

No u Hrvatskoj se nažalost u gotovo svakom segmentu društva vode dvije druge borbe. Borba bahatih koji su sve institucije podredili svojim sebičnim interesima i borba razočaranih i očajnih koji su spremni na sve, pa i sramoćenje vlastite države da bi proveli svoje osvetničke ciljeve.

Vrijeme je za drugačiju Hrvatsku. Vrijeme je za Hrvatsku u kojoj će u svojem interesnom huliganstvu biti zaustavljen svaki pa i najviši državni dužnosnik, politički i društveni moćnik. Vrijeme je za Hrvatsku u kojoj će biti zaustavljen i izoliran i svaki ulični razbijač. Vrijeme je za Hrvatsku u kojoj građani neće biti pljačani ni kroz institucije ni na ulicama.

#BašZato, pozivamo sve koji žele i sanjaju takvu Hrvatsku da se probude i da nam se pridruže u borbi koja će pravedno čistiti i uzroke i posljedice.'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 209
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.