To je to što me zanima!

Petrović: Svakom poduzetniku treba dati priliku da se dokaže

Konzultant MOL-a nikad nije obavještavao vrh tvrtke o poslu kojeg je za njih obavljala Karamarkova supruga. Rekao je i da će surađivati s Povjerenstvom za odlučivanje o sukobu interesa
Vidi originalni članak

Suradnja moje tvrtke s tvrtkom gospođe Karamarko bila je potpuno legitimna. Angažirao sam je, jer je iznimno stručna u medijskom poslu, ali i iz razloga što mislim da svakom novom poduzetniku treba dati priliku da se dokaže na tržištu. O poslu, kojeg je radila za Peritus savjetovanje, nikad nisam obavještavao vrh MOL-a, rekao je konzultant MOL-a Josip Petrović za Novu TV.

Rekao je i da će surađivati s Povjerenstvom za odlučivanje o sukobu interesa, ali dosad ga nisu kontaktirali ni tražili dokumente o poslovnoj suradnji s tvrtkom Drimia Ane Karamarko.

Na pitanje je li Karamarkova supruga, poslujući s njegovom tvrtkom, neizravno radila za MOL nije odgovorio.


 

Idi na 24sata

Komentari 195

  • lotus_1 19.05.2016.

    No dakle, tvrtka sa dugo(točno petnaesto)mjesečnim iskustvom daje priliku dvadesetodnevnoj firmi sa relevantnom referentnom listom.:)))

  • barbossa 19.05.2016.

    MOL-ove i ine špijunčine, listom sve bivši udbaši, bezbednjaci i KOS-ovci, su se blagovremeno pobrinuli za svoje fuš poslove protiv interesa Hrvatske. Naime, "pravno", organizaijski i klijentelistički su uredili da SOA, MUP, DORH i pr(lj)avosuđe uopće ne funkcioniraju.

  • FREEDOM 19.05.2016.

    Petroviću, Petroviću .... sve dam samo da prodam ! ... Mi bi od Mađara sada mogli ponešto i naučiti , kad već nismo ništa u zadnjih 500 + godina dok su nas redovito guz...li.. poznati su ispadi njihovih tadašnjih vlastodržaca da Hrvatsku oni ni ne vide na karti .. pokušava se isto , ali suptilinijim metodama ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare