To je to što me zanima!

Pevec: Imam samo košulju, nije mi ništa bolje no vama

Vlasnik tvrtke Zdravko Pevec je sa ženom izašao pred pobunjene radnike i uvjeravao ih da nije u ništa boljem položaju od njih te kako nema ništa
Vidi originalni članak

Više od 2000 zaposlenika Peveca i dalje prosvjeduje. Okupili su se ujutro pred centrom u zagrebačkom Jankomiru. Ogorčeni su jer od rujna nisu primili plaće. Traže da se Pevecu odblokira račun kako bi im se isplatio njihov novac. Vlasnik tvrtke Zdravko Pevec je zajedno sa suprugom Višnjom izašao pred pobunjene radnike i uvjeravao ih da nije u ništa boljem položaju od njih. Čak im je rekao da mu je hladno jer jedino što ima je košulja koju nosi, piše tportal.hr. Ukupan dug tvrtke zaposlenicima, procjenjuju sindikati, je oko šest milijuna kuna. Uprava tvrtke radnicima zauzvrat nudi bonove.
- Što da radim s brusilicom? Prijete mi iskapčanjem struje i stižu mi opomene za neplaćeni kredit. Ne vjerujem da će se postići dogovor, sve vodi štrajku - rekao je zaposlenik Josip Vešligaj.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • zeec 02.12.2009.

    Narode , obucite čovjeku još jednu košulju , ali prugastu. (hitno)

  • MIROTVORAC 30.11.2009.

    To normalnom i razumnom čovjeku nikako nije jasno šta je taj Pevec napravio i što je on htio napraviti jer kupiti na kredit oko 100 novih šlepera za robu ,pa 100 drugih kamiona itd itd ,to moraš biti totalno lud ali i toliko lakom da je valjda mislio napraviti monopol i sve ostale pokoriti i naravno sad kad je to nemoguče i kad mu sve to stoji bezveze a kredite bi trebalo plaćati ,sad neka radnici pate naravno !!!!! Prvo bih preispitao ko je njemu uopće dao i odobrio tolike kredite i sve to dozvolio a onda lagano u zapljenu sve imovine ,majku mu bezobraznu bahatu lakomu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • oookram 26.11.2009.

    @roxio svaka čast na komentaru..točno tako

Komentiraj...
Vidi sve komentare